BeenInAsia; een droom werkelijkheid - oprichtser Carla Rijnders-Matti
BeenInAsia is in 2012 door mij opgericht, geboren vanuit passie, wonend in een fantastische omgeving in Zuidoost Azië, heb ik met BeenInAsia de kans gegrepen om een droom werkelijkheid te maken.
Ik heb een achtergrond in de bancaire zakelijke dienstverlening bij ABN AMRO in Nederland. In 2009 verhuisden we naar Ho Chi Minh City (Vietnam) voor het werk van mijn man. Dat was voor mij een moment om een streep te zetten onder mijn bancaire carriere. Ik heb een studie Travel & Tourism Management gedaan en heel veel gereisd door Zuidoost Azie en de wijde omtrek.
Toen vond ik het tijd om mijn fantastische ervaringen te kunnen delen en doorgeven aan anderen en is BeenInAsia ontstaan. Van 2014-2017 heb ik in Bangkok (Thailand) gewoond, wat mij de mogelijkheid heeft geboden om Zuidoost Azië vanaf een andere plek nog grondiger te leren kennen. Na 2 jaar in Boedapest te hebben gewoond ben ik in 2019 terug verhuisd naar Nederland. Maar Azië is voor altijd in het bloed gaan zitten en ik reis er nog regelmatig heen.

De meeste plaatsen die ik aanbied via BeenInAsia heb ik zelf bezocht. De hotels heb ik gezien en ‘gekeurd’, naast alle reviews van reizigers een noodzaak om zo een goed beeld te hebben van het hotel en lokatie. Omdat ik zo lang in Zuidoost Azië heb gewoond, weet ik ook de regionale spelers te vinden, die gespecialiseerd zijn in een klein gebied en je brengen naar andere bezienswaardigheden dan waar de ‘standaard’ reizen je brengen. Alle tours worden uitgevoerd door een betrouwbare partij in Azië met Westerse eigenaren en dito kwaliteitseisen. 


Hilde - Programma manager


Na ruim 15 jaar ervaring als HR Business Partner, verhuisde ik samen met mijn gezin in de zomer van 2011 naar Bangkok (Thailand), waar ik tot 2017 heb gewoond. Er was weer meer tijd en ruimte om mijn passie voor het reizen te beleven. Ook voor vrienden en familie heb ik graag reisplannen gemaakt en mijn tips gebundeld. Ik geniet nog steeds van nieuwe “ ontdekkingen” en wil graag zelf zien wat zo mooi beschreven staat in de boeken. Sinds 2016 werk ik als program manager voor BeenInAsia en deel ik graag mijn ervaringen met jullie en stel ik graag de mooiste tours samen en zoek ik de beste hotels uit voor BeenInAsia.


Frederiek - medewerker Social Media & Communicatie


Hoi! Mijn naam is Frederiek Ilona Schrijver-Bollen. Zolang ik me kan herinneren lag mijn passie in de horeca, en zo begon ik jaren geleden aan de Hotelschool Den Haag met een Bachelor’s Degree in Hospitality Management. Sindsdien heb ik in verschillende horeca gelegenheden gewerkt in Nederland, Singapore, Vietnam en Thailand. In 2014 ben ik bij BeenInAsia aan de slag gegaan. Mijn rol bij BeenInAsia is om het bedrijf te laten groeien door middel van social media, het creëren van interessante content en marketing strategieën. Een uitdagende baan waar ik met volle teugen van geniet. 

BeenInAsia.com is geregistreerd bij de Kamer van Koophandel Limburg onder nummer 54905303
BTW nummer NL003051582B27
tel.nr: +31 6 11450643
De meeste foto's heb ik zelf gemaakt. Ik heb gezien en beleefd waar jij naar toe gaat !