Omdat BeenInAsia je op ieder moment van je reis het beste wil bieden, hebben we voor elk onderdeel aparte partners gekozen.

Tours

BeenInAsia.com wil dat je het beste van Azië ervaart met flexibiliteit in je programma. Daarom bieden wij excursies van een halve dag tot meerdere dagen aan. Je selecteert de excursies op onze website, wij zorgen voor de rest. Onze service providers zijn specialist in wat ze doen, hebben kantoren in de landen en steden waar we werken en hebben allemaal westers management en normen van dienstverlening. Je betaalt aan BeenInAsia.com en ontvangt een voucher. Onze gidsen hebben jarenlange ervaring en wij stellen hoge eisen aan veiligheid van vervoer. De leveringsvoorwaarden van BeenInAsia.com zijn van toepassing op de geboekte excursies.

Slapen


BeenInAsia wil dat je de beste Azië ervaring krijgt tegen de laagst mogelijke prijs. Daarom hebben we gekozen om samen te werken met Agoda.com, de grootste online reserveringsservice in Azië, gericht op het vastleggen en verstrekken van de laagst mogelijke hotelprijzen voor iedere bestemming. Wij hebben een mooie voorselectie gemaakt: alleen BeenInAsia kwaliteitsstandaarden. Met hun Premieprogramma kun je nog meer besparen vanaf de eerste reservering, waarbij je kortingspunten spaart. Heb je problemen bij het boeken van een hotel dan is hun klantenservice 24/7 beschikbaar. Via onze website boek je rechtstreeks bij Agoda.com. Je betaalt rechtstreeks aan hun, hun condities zijn van toepassing en je ontvangt een bevestiging en voucher van hun.
Heb je het liever geregeld? Geen probleem, wij kunnen reserveren via de service providers waarmee we werken.

Vliegen


BeenInAsia wil de laagste tarieven voor jou. Daarom werken we samen met World Ticket Center. World Ticket Center is specialist in vliegtickets. Door een scherp inkoopbeleid kunnen ze de voordeligste tarieven aanbieden. In 2011 heeft World Ticket Center een Zoover Award gewonnen voor de Beste Aanbieder Vliegtickets van Nederland.
Via onze website boek je rechtstreeks bij World Ticket Center. Heb je vragen over je internationale vliegtickets, dan kun je terecht bij de klantenservice van World Ticket Center. Je betaalt rechtstreeks aan hun, de condities van World Ticket Center zijn van toepassing en je ontvangt een bevestiging en e-tickets van hun.
Domestic tickets kunnen we voor je reserveren in combinatie met tours.

Transfers en maatwerk


Om je reis compleet te maken biedt BeenInAsia transfers naar luchthavens of over land aan. Je selecteert transfers op de website, betaalt aan BeenInAsia.com en ontvangt een voucher. Voor maatwerk kun je contact met ons opnemen.

Omdat Azie zich snel ontwikkelt, zijn er altijd nieuwe 'hotspots'. Om hiervan altijd op de hoogte te zijn maken we dankbaar gebruik van buitenlanders die in Zuid Oost Azie wonen en graag hun ervaringen delen.