Omdat BeenInAsia je op elk moment van je reis het beste wil bieden, hebben we voor elk reisonderdeel een andere partner gekozen.

Tours


In de loop der jaren hebben we met veel dienstverleners gewerkt. In 2019 zijn we nauwer gaan samenwerken met de beste partij: Diethelm Travel. Ze hebben lokale kantoren op al onze bestemmingen, met westers management en ze stellen hoge eisen aan services, net als wij. Samen met BeenInAsia maak je een opzet van je reis, waar je heen wilt en welke activiteiten je wilt doen. Vervolgens ontvang je dan een gedetailleerd reisplan en een offerte van Diethelm. BeenInAsia blijft gedurende het hele proces betrokken en we zijn altijd beschikbaar voor vragen. De voorwaarden die van toepassing zijn op een reis (wat is inbegrepen, exclusief, annuleringsvoorwaarden, etc.) worden expliciet vermeld in het reisprogramma.

Hotels


Om het je gemakkelijk te maken, regelen we hotels in je rondreis en kunnen we de keuze van hotels altijd aanpassen aan je wensen en budget. Wil je echter alleen hotels boeken, dan kun je dat online doen via onze selectie: we hebben een mooie voorselectie van hotels voor je gemaakt met alleen BeenInAsia-kwaliteitsnormen. Wij werken met Booking.com, de populairste online reserveringsservice in Nederland. Met hun loyaliteitsporgramma kun je nog meer besparen vanaf de eerste reservering. Via onze website boek je rechtstreeks bij Booking.com. Je betaalt rechtstreeks aan hen, hun voorwaarden zijn van toepassing en je ontvangt van hen een bevestiging en voucher.

Omdat Azië zich snel ontwikkelt, zijn er altijd nieuwe hotspots. Om ons hiervan op de hoogte te blijven, hebben we altijd contact met expats die in Zuidoost-Azië wonen en die graag hun ervaringen met ons delen.