Op vakantie naar Vietnam


Vietnam heeft haar eigen karakter behouden. Een rondreis door dit land is een ervaring om nooit te vergeten. Het straatbeeld van duizenden scooters, vaak bepakt met de meest onmogelijke vrachten of met de hele familie erop. Vietnamezen met rijsthoedjes op en bamboemanden die op de schouder worden gedragen. Een glimlach van een tandeloze mond. Kleurrijke klederdrachten. Buffels die worden gebruikt in de rijstplantages. Dat zijn de onuitwisbare en karakteristieke beelden die je bijblijven wanneer je een rondreis maakt door Vietnam. Vietnam reizen met kinderen / familie is ook een goed idee, ze zullen het fantastisch vinden!

Bijzondere accommodaties & excursies

BeenInAsia biedt de mogelijkheid om stap voor stap je vakantie in Vietnam zelf samen te stellen of we hebben een aantal Vietnam reizen klaar gemaakt. Op onze website vind je alles wat je nodig hebt voor een onvergetelijke rondreis. Een hotel tussen de rijstterrassen, overnachten op een traditionele jonkboot varend tussen de mysterieuze kalksteengebergten in Halong Bay of een luxueus resort aan een van de hagelwitte stranden, alles behoort tot de mogelijkheden.
 

--> Kijk bij slapen en excursies voor meer inspiratie.


 

  

Klimaat in Vietnam

Vietnam is meer dan 2.000 km lang, waardoor het klimaat sterk varieert per regio. De beste reistijd verschilt dan ook per streek en in bepaalde seizoenen kun je overwegen een combinatie te maken met een andere landen in de regio .

Het reisprogramma kan aangepast worden al naar gelang het seizoen en je wensen. Onder excursies vind je voorbeelden van een gedeeltelijk rondreis of onderdelen die met elkaar gecombineerd kunnen worden. Dit kan binnen Vietnam zijn, maar ook in combinatie met Cambodja en/of Laos.
Neem een reisgids mee voor onderweg. Zo kun je details en achtergrond informatie ter plekke lezen. Vind hier Reisgidsen Vietnam de meest populaire reisgidsen over Vietnam.