Tours & excursies in Vietnam

Je rondreis in Vietnam is pas compleet als je de stad, de cultuur en de natuur kunt beleven. Daarom biedt BeenInAsia complete rondreizen, waarbij je kunt boeken, pakken en wegwezen !
We bieden ook (dag)excursies en pakketten van verschillende dagen aan, zodat je je eigen programma kunt bouwen. Als je hulp nodig hebt om je maatwerkreis samen te stellen, laat het ons weten! 


Hoe het werkt


Je boekt tours rechtstreeks bij BeenInAsia.com. Je kunt kant en klare rondreizen boeken, bouwstenen van een paar dagen of losse excursies uitzoeken en combineren.  Verzamel je keuzes in de boodschappenmand en vul de benodigde gegevens in. We nemen altijd contact op om evt. details af te stemmen. De prijzen staan duidelijk aangegeven. Er wordt per volledige boeking éénmalig € 25,- administratiekosten in rekening gebracht. Als alle excursies beschikbaar zijn ontvang je een boekingsbevestiging met alle details. Offertes zijn in USD, maar je kunt betalingen doen in EUR op een bankrekening in Nederland. Na betaling ontvang je een voucher van BeenInAsia.com. De tours worden uitgevoerd door Engelstalige gidsen met jarenlange ervaring (Duits, Frans, Spaans op verzoek tegen meerprijs). Daarnaast stellen wij hoge eisen aan veiligheid van vervoer.


Genoemde prijzen zijn per persoon, reizend met 2 - 5 personen. Reis je met meer ? Voor de meeste tours geldt een lagere prijs. Vraag ernaar ! Er is een kinderkorting bij 2 meereizende volwassenen.
Wil je meer weten over onze rond- reizen, neem dan contact met ons op.