Hotels Sapa


Sapa kent veel kleinschalige hotelletjes. Wij hebben er een paar voor je uitgezocht. Omdat je bijna altijd per trein vanaf Hanoi naar Sapa gaat en ook vervoer nodig hebt van het station in Lao Cai naar Sapa, is het wellicht makkelijker om te kiezen uit een van onze 3 tot 5-daagse bouwstenen, waarbij hotels en vervoer is geregeld. Wel zo makkelijk!

Topas Ecolodge

Sapa - Topas Ecolodge heeft een spectaculaire ligging op een heuvel tussen de rijstterrassen, uitkijkend over een vallei waar etnische minderheden wonen. BeenInAsia biedt geweldige pakketten, inclusief de trein van/naar Hanoi.

v.a. 100,-

» Meer informatie

Boeken

Victoria Sapa Resort & Spa

Victoria Sapa Resort & Spa is het enige luxe resort in Noord Vietnam. Het is gebouwd in de stijl van een traditioneel berg chalet met een sfeervol houten interieur met zelfs een openhaard voor de frisse winterdagen.  Gelegen op een heuvel kijkt het over Sapa uit.

v.a. 153,-

» Meer informatie

Boeken

Hmong Mountain Retreat

Dit eco hotel ligt 6 km. buiten Sapa en kijkt uit over de rijstvelden. Er zijn slechts 5 bungalows, gebouwd als traditionele Hmong huizen. De stilte en fantastische uitzichten zorgen dat je hier echt tot rust komt.

v.a. 61,-

» Meer informatie

Boeken