Hotels Nha Trang


In Nha Trang verschijnt het ene na het andere resort. Met onze selectie kiezen we de mooiste hotels, met de beste ligging. De meetse hotels liggen op het vasteland. Er zijn een paar adembenemende resorts op de eilanden voor de kust. Meestal zijn deze duurder, maar het zijn dan ook wel droombestemmingen !

Mia Resort Nha Trang

Vietnam - Gelegen aan een prachtige baai op het vasteland biedt Mia Resort Nha Trang reizigers alle rust. Wit poederstrand, groene palmbomen en een achterland met jungle. Het hotel is eco-vriendelijk gebouwd en vormt een eenheid met de natuur en haar omgeving.

v.a. 128,-

» Meer informatie

Boeken

Six Senses Ninh Van Bay

Six Senses is puur verwennerij. Op een bergachtig eiland, omgeven door de turquoise zee waarin je kunt duiken of snorkelen. Dit exclusieve resort is gebouwd in een natuurlijke stijl tussen de rotsformaties. Je persoonlijke butler zorgt dat het je aan niets ontbreekt. 

v.a. 535,-

» Meer informatie

Boeken

Evason Ana Mandara Nha Trang Hotel

Evason Ana Mandara Nha Trang is het enige beach front hotel in de stad. Het heeft een prachtige tropische tuin en de rust hier staat in sterk contrast met de drukte van de stad. Alle kamers kijken uit op de tuin of op zee en hebben een eigen terras.

v.a. 225,-

» Meer informatie

Boeken

An Lam Ninh Van Bay

An Lam Ninh Van Bay is een verborgen paradijs op een eiland. Voor reizigers die zoeken naar de ultieme verwennerij van luxe lifestyle met sereniteit,  heerlijk eten, zorgzame service, prachtig wit strand en tropisch woud, komen hier prima aan hun trekken.

v.a. 292,-

» Meer informatie

Boeken

Novotel Nha Trang Hotel

Novotel Nha Trang is een nieuw en stijlvol hotel in het centrum van Nha Trang, slechts met een weg gescheiden van het strand. Het wordt uitstekend beoordeeld door reizigers. Het Novotel heeft moderne kamers, elk met terras met zeezicht.

v.a. 65,-

» Meer informatie

Boeken