Hotels Mekong Delta


De Mekong Delta is niet heel makkelijk begaanbaar met eigen vervoer. Maar voor degenen die wel hiervoor kiezen, hebben we hier enkele typische 'Mekong' hotels. Wil je onderweg ook genieten van wat de Mekong Delta te bieden heeft, dan kun je kiezen voor een 2-daagse tour, waarbij je slaapt in het Victoria hotel of een cruise waarbij je slaapt op een boot.

Azerai Resort

Can Tho - Azerai is gebouwd op een groene plek aan de rivier de Hau, een zijrivier van de Mekong, in de Mekong Delta van Vietnam. Door de exclusieve ligging is het eenvoudig om van en naar de pier van het hotel naar de stad Can Tho te reizen.

v.a. 255,-

» Meer informatie

Boeken

Victoria Can Tho Resort

Can Tho - Victoria Can Tho is het enige luxe resort in de Mekong Delta. Het is gebouwd in koloniale stijl en past in de natuurlijke omgeving van de Mekong. Als je de beroemde en kleurrijke varende markt van Cai Rang wilt zien, word je vanaf de stijger vroeg opgehaald !

v.a. 129,-

» Meer informatie

Boeken

The Island Lodge Thoi Son

My Tho - The Island Lodge ligt op een klein eiland in de Mekong en heeft slechts 12 kamers. Wanneer je in het hotel verblijft, geniet je van een goed leven, weg van geluid en drukte, en gewoon leven bij de tijd en veel plezier hebben.

v.a. 134,-

» Meer informatie

Boeken

Mango Home Riverside

Ben Tre - Gelegen in een mooie en rustige omgeving, buiten de gebaande paden in de Mekong Delta, geeft deze 'homestay'  je een echte lokale ervaring, maar met het comfort van je eigen bungalow. Het is een familie 'hotel' met 3 kamers en ze bieden  heerlijk eten.

v.a. 26,-

» Meer informatie

Boeken