Hotels Hue


In de historische stad heb je de keuze om in de stad te zitten, aan de Perfume Rivier, dicht bij de oude Citadel. Daarnaast kun je net buiten het centrum zitten, dichtbij de oude Koningsgraven. Of je kunt relaxen aan het strand na een dag historie opzuigen, dan moet je een half uur rijden. De hotels die BeenInAsia heeft geselecteerd hebben een ding gemeen: zoals altijd worden ze allen heel goed beoordeeld door haar gasten.

Pilgrimage Village Hue - Boutique Resort & Spa

Pilgrimage Village Hue is ideaal gelegen in het buitengebied van Hue.  Het is ligt tussen de Citadel en een aantal koningsgraven, wat beiden slechts op 10 min. afstand ligt. Door de prachtige tuinen valt de rust over je na een dag in het drukke Hue.

v.a. 73,-

» Meer informatie

Boeken

Ana Mandara Hue

In Ana Mandara Hue kun je cultuur en strand combineren. Gelegen op slechts 14 km van Hue kun je de Citadel en de Koningsgraven makkelijk bezoeken. Het resort is gelegen op 3 ha. tropisch land met 400 m. eigen strand en geeft je een fantastisch gevoel !

v.a. 72,-

» Meer informatie

Boeken

La Residence Hotel & Spa

Vanaf het terras van La Residence Hotel & Spa kijk je uit over de Perfume River met daarachter de oude Citadel. In deze voormalige villa voel je de historie, de klassieke koloniale stijl is in ere gehouden. De kamers zijn van alle moderne luxe voorzien.

v.a. 100,-

» Meer informatie

Boeken

Vedana Lagoon Resort & Spa

De 29 stijlvolle watervilla's liggen aan een vredige lagoon in een rustgevende omgeving, tussen Hue en Hoi An.  Vanaf hier is het 40 min rijden naar Hue en 75 min naar Hoi An. Hiermee is het een prima optie als je beide steden vanaf één vaste plaats wilt bezoeken. 

v.a. 85,-

» Meer informatie

Boeken

Banyan Tree Lang Co

Ver weg van de steden, dramatische landschappen en sensationele vergezichten op de Oostzee begroeten je elke dag in Banyan Tree Lang Co. Met een ontwerp en concept voor de welgestelde reiziger, is dit 5-sterren poolvilla resort een bestemming op zich.

v.a. 338,-

» Meer informatie

Boeken