Hotels Hoi An


Hoi An heeft veel te bieden voor ieder budget. Daarnaast kun je kiezen om in het stadje te verblijven of aan het strand, 10 min. rijden van het centrum. Wil je een bezoek aan Hoi An afwisselen met Danang of met golf, dan kun je ook kiezen voor een van de hotels in Danang, een half uurtje rijden van het centrum van Hoi An.

InterContinental Danang Sun Peninsula Resort

Intercontinental Danang ligt op een prachtige lokatie en kijkt uit over de oceaan. Het resort heeft een prachtig ontwerp, weelderige tuinen en een privéstrand en is geïnspireerd op Vietnamese tempels en traditionele dorpjes. Je kunt hier relaxen op hoog niveau!

v.a. 149,-

» Meer informatie

Boeken

Victoria Hoi An Beach Resort & Spa

Victoria Hoi An ligt langs een hagelwit strand, 10 min. rijden van het gezellige en historische centrum van Hoi An. Het resort is gebouwd als een traditioneel vissersdorp met smalle straatjes, vijvers en dorpshuizen, wat warmte en rust uitstraalt.

v.a. 103,-

» Meer informatie

Boeken

Le Belhamy Hoi An Resort and Spa

Gelegen aan het strand heeft dit resort prachtige bungalows, omgeven door een tropische tuin. Naast kamers zijn er ook 4 pers. villa's, uitstekend voor families.  Het zwembad of massage aan zee geven je het ultieme vakantiegevoel. Hoi An ligt op 10 min. rijden.

v.a. 66,-

» Meer informatie

Boeken

Boutique Hoi An Resort

Het Boutique Hoi An Resort - gebouwd in koloniale stijl - ligt op het beroemde "Cua Dai Beach" in de buurt van Hoi An. Het hotel ligt aan zee, slechts 10 min rijden van het oude historische stadje Hoi An.

v.a. 108,-

» Meer informatie

Boeken

Ancient House Resort

Dit authentieke familiehotel is kleinschalig en combineert tradities met modern comfort. Achterin de prachtige tuin ligt een 200 jaar oud huis, waar rijstproducten op traditionele manier worden gemaakt. De sfeervolle kamers zijn gemaakt in Cham stijl.

v.a. 44,-

» Meer informatie

Boeken

The Nam Hai Resort

Dit is één van de meest luxueuze resorts van Vietnam. De unieke en gracieuze cultuur van Centraal-Vietnam gecombineerd met ongekende pracht  van The Nam Hai geven je een fantastische ervaring. Het resort ligt op 10 min rijden van het centrum van Hoi An.

v.a. 552,-

» Meer informatie

Boeken

The Ocean Villas

DANANG - Naast de Danang Golf Club, een paar stappen verwijderd van het strand, zijn de luxe villa's van Ocean Villa Resort. Je eigen zwembad, je eigen keuken, woon- en eetkamer. Er zijn villa's met 1, 2 of 3 slk., ideaal voor een familievakantie.

v.a. 193,-

» Meer informatie

Boeken

Fusion Maia Resort – Spa All-inclusive

DANANG - Fusion Maia Resort – Spa All-inclusive levensstijl combineert gezond leven met een leven van luxe (spa is inclusief !). De architectuur is geïnspireerd door dat van de Forbidden City in Hue, met moderne accenten in de details.

v.a. 304,-

» Meer informatie

Boeken