Halong Bay cruises


Hieronder vind je een aantal boten die je rechtstreeks kunt boeken. Hierbij moet je transport naar Halong Bay separaat regelen met de betreffende cruise operator. Misschien vind je het gemakkelijker als we de cruise boeken vanaf Hanoi, met vervoer en weer terug naar Hanoi. Bekijk hier onze cruises met vervoer.

Life Heritage Resort Ha Long Bay Cruises

Life Heritage Resort Ha Long Bay Cruises biedt privé cruises aan, de meest unieke manier om het wereldwonder Halong Bay te ontdekken ! Liggend op het zonnedek of genietend van een heerlijke maaltijd voel je je als in een film die voorbij trekt.

v.a. 331,-

» Meer informatie

Boeken

Emeraude Classic Cruises

Elke dag vaart de Emeraude door een van de meest schitterende natuurlijke wereldwonderen als een droom. Vernoemd naar een cruise schip dat in deze wateren vaarde tussen 1906 en 1937, laat de Emeraude je vooral genieten van de baai.

v.a. 240,-

» Meer informatie

Boeken

Halong Victory Cruise

Halong Victory Cruise is een mix tussen een traditionele jonk en modern comfort. Hiermee vaar je door Halong Bay, genietend van de natuurlijke pracht. Je kunt zien hoe de vissers leven op hun drijvende dorpen. Deze boot telt 21 cabines.

v.a. 238,-

» Meer informatie

Boeken