Vietnam rondreizen

Vietnam is een uitgestrekt land. Je kunt reizen van noord naar zuid of andersom en daartussen is er veel te zien! We hebben prachtige rondreizen samengesteld met verschillende opties: minderheden, een cruise of fietsvakantie en nog veel meer. Al deze rondreizen zijn compleet met prive Engels sprekende gidsen, uitstekende kwaliteit hotels, binnenlandse vluchten en veel maaltijden. Wil je in Vietnam reizen met kinderen ? Vraag naar onze kindertarieven!

15 dgn De schatten van Vietnam

Van het bruisende Saigon op Vietnamese wijze, het leven langs de Mekong, Royal Hue tot het charmante Hoi An. Je gaat verder naar de prachtige krijtrotsen in Halong Bay en het populaire Hanoi, je wordt verrast door spectaculaire uitzichten en vriendelijke mensen. Je ziet alles wat Vietnam te bieden heeft!

v.a. 2026,-

» Meer informatie
Boeken

8 dgn Klassiek Vietnam (van Hanoi naar Saigon)

HANOI - HALONG BAY - HUE - HOI AN - HCMC 
Start in de hoofdstad Hanoi, waarna je cruist in het adembenemende Halong Bay. In Centraal Vietnam verblijf je in het pittoreske Hoi An en historische Hue. Je eindigt in de bruisende stad Saigon, waar je alle hoogtepunten ontdekt.

v.a. 1261,-

» Meer informatie
Boeken

8 dgn Indruk van Vietnam (van Saigon naar Hanoi)

Je reist van Saigon in het zuiden naar Hanoi in het noorden. Je begint met de recente geschiedenis in Cu Chi en de hedendaagse wereld in het levendige Saigon. In Centraal-Vietnam bezoek je de historische stadjes Hue en Hoi An. Geniet van een cruise met een overnachting in Halong Bay en beëindig je reis in de oude hoofdstad Hanoi.

v.a. 1196,-

» Meer informatie
Boeken

8 dgn Noord Vietnam Highlights en Halong Bay

HANOI - MAI CHAU - NINH BINH - TAM COC - HALONG BAY
De regio ten zuiden van Hanoi wordt vaak over het hoofd gezien, maar is prachtig. Eindeloze rijstvelden met een bergachtige achtergrond, 'Halong Bay op Land', een gebied met karstbergen en dan cruisen in een rustig deel van Halong Bay.

v.a. 1095,-

» Meer informatie
Boeken