Vliegtickets Vietnam


BeenInAsia biedt samen met onze partners de beste en goedkoopste vliegtickets naar Vietnam. Daarnaast bieden wij regionale vluchten en geven we op deze pagina advies voor binnenlandse vluchten.

Ticket intercontinentale vlucht

Vanuit Nederland zijn er geen rechtstreekse vluchten naar Vietnam. Je hebt een overstap ofwel in Europa ofwel in Azie, waarbij je goed moet letten op de overstaptijd. Natuurlijk kun je ook kiezen voor een iets goedkoper ticket met 2 overstappen,  maar dit raden we af. Het is zeer vermoeiend en de paar tientjes die je bespaart geef je meestal weer uit aan eten en drinken tijdens het overstappen.

BeeninAsia.com beveelt graag aan:
  • Cathay Pacific – overstap Hong Kong
  • Singapore Airlines - overstap Singapore
  • Malaysia Airways - overstap Kuala Lumpur
  • Vietnam Airlines - overstap Frankfurt, Parijs of Londen. Als je in Zuid Nederland woont is vliegen vanaf Frankfurt een overweging, omdat je dan rechtstreeks kunt vliegen (in Skyteam met KLM / Air France) 
  • KLM / Air France - overstap Bangkok

--> Bekijk en boek hier je intercontinentale vlucht


Vliegticket binnen Vietnam

Vietnam is zo groot en de infrastructuur van wegen is nog zo slecht, dat een binnenlandse vlucht op een aantal routes het meest voor de hand liggend is. De meeste vluchten binnen Vietnam worden uitgevoerd door Vietnam Airlines, die praktisch een monopolie hebben. Zij zijn lid van het Skyteam met o.a. KLM. Binnenlandse vluchten zijn zwaar gesubsidieerd en daarom relatief goedkoop, mits je ze rechtstreeks boekt bij Vietnam Airlines www.vietnamairlines.com.

 

Tickets Zuidoost Azië

Voor vluchten binnen de regio kun je kijken op WorldTicketCenter, omdat er op sommige routes ook low cost carriers worden aangeboden.

 

--> Bekijk en boek hier je regionale vlucht


 

 

Je kunt de overstap benutten en een paar dagen sightseeing doen. In verband met het tijdsverschil is het prettiger om dat op de terugweg te doen. Dan heb je geen last meer van jetlag en kun je optimaal genieten !
Heb je hulp nodig bij het plannen van regionale vluchten, dan kan BeenInAsia.com je helpen in combinatie met excursies. Wij bieden zelf geen low cost carriers aan.
Parkeren Schiphol: begin onbezorgd aan je vakantie. Wij hebben de opties voor je uitgezocht. De goedkoopste tarieven vind je bij Schiphol Parking Plaza, waar je je auto bewaakt achterlaat en met shuttle naar de vertrekhal wordt gebracht. Sta je liever op het parkeerterrein van Schiphol zelf of wil je met 'valet parking' bij de vertrekhal je auto achterlaten, dan kan dat via Schiphol.nl