Tour:

Ontdek Chinatown (halve dag)

Saigon | 1 dag | v.a. 48,-
Ontdek het Chinatown van Saigon. Je bezoekt een bekende kerk, Saigon's Cao Dai tempel en het museum van Vietnamese traditionele geneeskunde. Het hoogtepunt is een bezoek aan de Binh Tay markt, de centrale markt van Cholon en een spannende 1-uur durende cyclotocht door Chinatown, waarbij de prachtige Thien Hau Pagoda niet ontbreekt.
Ontdek Cholon, het voormalige Chinatown van Saigon. Je bezoekt de Cha Tam Kerk, verbonden aan het lot van de president van het voormalige Zuid Vietnam, Ngo Dhi Diem. Daarna bezoek je de Chao Dai tempel, de zetel van de Cao Dai sekte in Ho Chi Minh City.
Je volgende stop is het museum van de Vietnamese traditionele geneeskunde (FITO), het enige museum in zijn soort in Vietnam. De FITO heeft meer dan 3.000 objecten, waaronder traditionele instrumenten en medicijnen, boeken en miniaturen van typische Noord-en Zuid geneeskundige huizen. Het museumgebouw en het interieur weerspiegelen de vaardigheid van de lokale ambachtslieden.
Het hoogtepunt is de bedrijvige Binh Tay markt, de centrale markt van Cholon. Hier worden dagelijks goederen verhandeld uit alle richtingen van Zuid Vietnam en het is geweldig om de georganiseerde chaos te aanschouwen. Je Chinatown ontdekking eindigt met een spannende 1-uur durende cyclotocht door Cholon, inclusief een bezoek aan de prachtige Thien Hau Pagoda en een stop bij een lokale geneeskunde leverancier om meer te leren over de traditionele manier van genezing.


Prijs (2 personen)
61,- p.p.
Prijs (3-5 personen)
48,- p.p.
Vertrek
dagelijks vanaf Saigon hotels
Transfer van/naar hotel
ja
Inclusief
  • A/C prive vervoer
  • toegangskaartjes
  • cyclo tour
  • lokale Engels sprekende gids
  • toeslag Lunar New Year (Tet)
Inclusief maaltijd
nee
Duur
08:00 am - 13:00 pm