Tour:

Ontdek platteland & eilanden rond Hoi An per Vespa! (halve dag)

Hoi An | 1 dag | v.a. 76,-
Deze landelijke tour door Hoi An geeft je echt inzicht in het lokale leven. Je rijdt over de brug naar Cam Kim eiland, langs de rivier naar het prachtige platteland, waar je botenbouwers ziet, de weefkunst, landbouw en het maken (en eten) van de perfecte Banh Dap rijstcrackers.
Deze landelijke tour door Hoi An geeft je echt inzicht in het lokale leven. Je vertrekt vanuit Hoi An in Cafe Zoom en rijdt over de brug naar Cam Kim eiland, langs de rivier naar het prachtige platteland. De eerste haltes zijn een voorouderlijk huis en een traditionele werf voor botenbouwers voordat je op pad gaat om de slaperige eilanddorpen te verkennen. Zigzag door het adembenemende landschap van rijstvelden en landbouwgronden en geniet van de verkoelende bries. Leer vervolgens van vriendelijke lokale families, de weefkunst, de landbouw en het maken (en eten) van de perfecte Banh Dap rijstcrackers. Het ontmoeten van lokale families is een "must-do" om de echte manier van leven in Vietnam te leren kennen.
Na het smullen van de rijstcrackers, bezoek je een plaatselijk café om een heerlijke, lokale "drip-koffie” te proeven en je leert er ook de kunst van het koffiebranden. Bereid je dan voor om een bamboe-brug van 300 meter over te steken, adrenaline verzekerd!
Je baant je een weg naar de kust bij de monding van de Thu Bon rivier, langs wegen die omzoomd zijn met Casuarina Pine & Cashew Nut Bomen. Ten slotte ga je over de nieuwe brug, met een spectaculair panoramisch uitzicht op Hoi An, die je naar Cam Thanh brengt. Vervolgens heb je een lokale lunch in een restaurant op een schilderachtige locatie (seizoensgebonden). Deze landelijke tour door Hoi An wordt afgesloten met een gratis drop-off in je hotel.

Prijs (2 personen)
76,- p.p.
Prijs (3-5 personen)
76,- p.p.
Vertrek
dagelijks
Transfer van/naar hotel
ja
Inclusief
  • Ervaren chauffeurs
  • Lokaal eten en drankjes
  • Vespa Tour gids
  • Helm, regenjas
  • Verzekering
Inclusief maaltijd
ja
Duur
8:00 - 01:00 pm