Dagexcursies in Ho Chi Minh | Mekong Delta


Waar vind je de leukste plekken in zo'n grote stad? Wij nemen je mee naar de hoogtepunten van Saigon en laten je graag kennismaken met de prachtige Mekong Delta en de historische Cu Chi tunnels.

Saigon city tour (halve dag)

Ho Chi Minh City is het drukke en vibrerende economische centrum in het Zuiden. Je bezoekt Cholon (Chinatown), Thien Hau pagode en de Notre Dame kathedraal. Bewonder de schoonheid van het ​​voormalige presidentiële paleis en leer meer over de geschiedenis tijdens je bezoek aan het indrukwekkende War Remnants Museum.

v.a. 27,-

» Meer informatie
Boeken

Insider’s Saigon per Vespa (halve dag)

Tour door de straten van Saigon op een Vespa-scooter en bekijk het kloppend hart van Saigon, zoals de lokale bevolking. Bewonder het boeddhistische monnik Thich Quang Duc's monument & een bloemenmarkt, Ong Bon Pagoda & de Chinese "medicijenmarkt".

v.a. 112,-

» Meer informatie
Boeken

Cu Chi tunnels per speedboat (halve dag)

Tijdens een mooie boottocht door de drijvende waterhyacinten, zal de gids je laten kennismaken met het leven langs de oevers van de Saigon rivier. Je komt bij Cu Chi vóór de drukte, waar je de historische tunnels ontdekt, gegraven door vindingrijke guerrillastrijders om communicatie, aanvoerroutes en onderdak te bieden.

v.a. 78,-

» Meer informatie
Boeken

Cu Chi tunnels (halve dag)

Bezoek de Cu Chi Tunnels per auto (70 km), een verbazingwekkend complex van ondergrondse tunnels die tijdens de oorlog in Vietnam zijn gebruikt.  Je hebt de kans om een stukje door dit geweldige systeem van tunnels te kruipen en de ondergrondse schuilplaatsen, operatiekamers en keukens te ontdekken.

v.a. 42,-

» Meer informatie
Boeken

Ontdek Chinatown (halve dag)

Ontdek het Chinatown van Saigon. Je bezoekt een bekende kerk, Saigon's Cao Dai tempel en het museum van Vietnamese traditionele geneeskunde. Het hoogtepunt is een bezoek aan de Binh Tay markt, de centrale markt van Cholon en een spannende 1-uur durende cyclotocht door Chinatown, waarbij de prachtige Thien Hau Pagoda niet ontbreekt.

v.a. 48,-

» Meer informatie
Boeken

Saigon city tour (hele dag)

Je kom meer te weten over de harde realiteit van de oorlog in het War Remnants Museum, je bezoekt de Heilige en rijkelijk versierde Thien Hau-tempel en wandelt door het bruisende Chinatown en de levendige Binh Tay-markt.  Bewonder de Franse architectuur van de Notre Dame-kathedraal en het centrale post kantoor.

v.a. 72,-

» Meer informatie
Boeken

Mekong Delta per speed boat, groepstour (hele dag)

Geniet van een mooie tocht per speedboot naar de Mekong Delta en verken een gebied waar weinig andere toeristen komen. Het oude rivierleven langs de Mekong: neem een kijkje in het landelijke Vietnam waar het leven in een langzaam tempo voortgaat. Je ziet een Cao Dai Tempel, riviermarkt, pagode, evenals landerijen en aardewerk werkplaatsen.

v.a. 128,-

» Meer informatie
Boeken

Cu Chi tunnels en Cao Dai tempel (hele dag)

Ja gaat naar Tay Ninh (120 km), het centrum van de Cao Dai-religie, waar je een ceremonie bijwoont van de gelovigen, gekleed in hun witte lange tunieken. Op de terugweg bezoek je de Cu Chi Tunnels (60 km), een verbazingwekkend complex van ondergrondse tunnels uit de oorlogstijd. Je hebt de kans om een stukje door deze tunnels te kruipen. 

v.a. 79,-

» Meer informatie
Boeken

Saigon tour after dark per Vespa

Een avondje uit eten in de stad! Een beetje een avondexcursie en een beetje streetfood avontuur. Ervaar Saigon's nachtleven op een manier waarop de lokale bevolking dit ook doet, achterop een vintage Vespa scooter en proef van het lekkere eten en drinken in plaatselijke restaurantjes en geniet van Saigon's beste, authentieke streetfood.

v.a. 140,-

» Meer informatie
Boeken

Mekong Delta (My Tho) (hele dag)

Deze reis brengt je naar My Tho - het Noordelijk deel van de Mekong-delta - bekend om zijn uitgestrekte rijstvelden en prachtige landschappen. Je maakt een boottocht over de Mekong rivier naar een lokale werkplaats voor handwerk en snoep van kokos gemaakt. Met een sampan boot vaar je door de kleine kanalen en zijarmen van de rivier.

v.a. 82,-

» Meer informatie
Boeken

Mekong Delta actief ontdekken (hele dag)

Je gaat dieper de Mekong Delta in met een transfer naar Cai Be. Geniet van een boottocht over de drijvende markt in Cai Be, je luncht in een zeer goed restaurant aan de rivier en en het is een geweldige ervaring om te fietsen op de kleine dijken. Bezoek een eiland, leer over fruit en kijk naar het leven langs de "Mighty Mekong".

v.a. 140,-

» Meer informatie
Boeken