Tour:

AO show Ho Chi Minh City (zelf regelen)

Saigon | 1 dag
Het Opera House in Ho Chi Minh City is alleen open voor optredens. Dit is je kans! De À Ố Show is een nieuw soort optreden, een 'nieuw circus'. In 60 min krijg je op een artistieke manier de typische gebeurtenissen van het dagelijks leven te zien, een Vietnamese droom van leven, overleven, liefde en alles wat daar tussenin zit. 
De À Ố Show is een nieuw soort optreden, wereldwijd algemeen erkend als 'nieuw circus'. Je zult verbaasd zijn op het moment dat het publiek zichzelf ziet lopen op een kleine loopbrug in het zoete en frisse Zuid -Vietnam, wandelend langs de stijle duinen van zuidelijk centraal Vietnam om te eindigen in een lotusmoeras. Zo nu en dan kan het publiek de echo's van een zuidelijke Chanty en de traditionele muziek van "Don Ca Tai Tu " horen. Alle details die zijn geportretteerd en opgenomen in de show weerspiegelen de geest van het Vietnamese volk en hun erfgoed.
De puurheid van bamboe, mandboten en het gebruik ervan in het dagelijks leven van vele Vietnamezen zijn leidend voor de show . Er is geen script, geen climax en geen volgorde. Tijdens de 60 min. durende show maakt het publiek voorzichtig kennis met veel verschillende emoties als enkele flitsen van hun eigen spiegelbeeld, die het nog poëtischer maken. À Ố Show streeft nog steeds naar voortdurende perfectie, maar is trots het publiek een uur lang rust, comfort en sereniteit te bieden, gemengd met verbazing en vreugde. Het is bijna alsof het publiek wordt gevangen in een Vietnamese droom van leven, overleven , liefde en alles wat daar tussenin zit. 
Kijk hier voor meer informatie. Je kunt kaarten bestellen via de website en die ophalen bij Saigon Opera House (straat: 07 Cong Truong Lam Son, Dist. 1)