Activiteiten


Dagtours die BeenInAsia.com te bieden heeft vind je onder 'excursies'. Maar er zijn ook specifieke activiteiten die interessant of leuk kunnen zijn als aanvulling op je programma. Soms worden ze alleen genoemd met locatie en eventueel prijs, maar moet je ze zelf regelen. Maar willen je ze niet onthouden.
Of je wilt golven, een kookworkshop wilt doen of een zijden lampion maken. Het kan allemaal !

AO show Ho Chi Minh City (zelf regelen)

Het Opera House in Ho Chi Minh City is alleen open voor optredens. Dit is je kans! De À Ố Show is een nieuw soort optreden, een 'nieuw circus'. In 60 min krijg je op een artistieke manier de typische gebeurtenissen van het dagelijks leven te zien, een Vietnamese droom van leven, overleven, liefde en alles wat daar tussenin zit. 

Waterpuppet show Ho Chi Minh City (zelf regelen)

Vietnamese Water Puppet Show met live traditionele muziek. Een typisch folklorisch amusement, leuk om mee te maken. Kaarten zijn verkrijgbaar bij het theater en het postkantoor.

Fietsen rond Hoi An en lampion maken (halve dag)

Ontdek de achterafweggetjes buiten Hoi An en omgeving op de fiets. Onderweg naar het befaamde dorp waar ze lampions maken, fiets je tussen rijstvelden en geniet je van een pittoresk landschap. Bezoek een lokale familie en probeer zelf een zijden lampion te maken. Natuurlijk mag je je eigen lampion mee naar huis nemen.

v.a. 45,-

» Meer informatie
Boeken