Reizen in Thailand


Iedereen kent Thailand, van verhalen, ervaringen van anderen of omdat je er zelf al eerder bent geweest. Het land kent vele gezichten: van de super-de-luxe shopping malls en honderden restaurants tot de markten en eetstalletjes op straat. Van één van de grootste Aziatische metropolen - Bangkok, tot het gezellige Chiang Mai. Van de groene jungles met watervallen tot de kristalheldere stranden met poederwit zand. 

Zoveel redenen dus om naar Thailand te reizen en ook al ben je er al eens geweest, je bent er nooit uitgereisd en uitgekeken. Je kunt heerlijk tot rust komen op een zonnig eiland, snorkelen of duiken, wanneer het op andere plekken in de wereld koud en guur is. Naar Thailand reizen met kinderen / familie is ook een goed idee: zij zullen net zo genieten van de cultuur en natuur. Thailand heeft alles te bieden voor iedere leeftijd!

Online reisadvies Thailand


Veel mensen willen hun reis door Thailand zelf regelen, omdat het land redelijk makkelijk begaanbaar is en er veel aanbieders zijn. Wij willen graag behulpzaam zijn bij het adviseren van een (deel) van je reis, van een uitstapje van een paar dagen tot een compleet verzorgde reis.

Bijzondere plekken Thailand


Omdat wij in Thailand wonen weten we als geen ander waar je wel of niet naar toe moet. Daarom bieden we - naast de 'must sees' die iedereen graag wil zien - bouwstenen aan naar minder vaak bezochte plekken. We zeggen expres 'minder vaak', Thailand is niet het land waar je geen toeristen vindt, maar een uitstekend land om Azië te leren kennen op een comfortabele manier. 

 


Kijk bij hotels en tours voor meer inspiratie


 

Klimaat in Thailand


Het land heeft een tropisch klimaat. Afhankelijk van het seizoen dat je op reis bent en wat je graag zou willen doen, kunnen wij je adviseren wat te doen. Elk seizoen heeft iets te bieden!