16 dagen Avontuurlijk Thailand

BANGKOK - SUKHOTHAI - CHIANG MAI - LISU - KHAO SOK - KOH YAI NOI/KOH SAMUI
De hoogtepunten van Thailand maar dan wel op een andere manier! Ontdek als een echte "local" Bangkok, bezoek de oude hoofdstad Sukhothai en Chiang Mai. Je gaat ook naar het overweldigende NP Khao Sok, en dan gezellig luieren op een prachtig strand...

v.a. 1549,-

» Meer informatie
Boeken

7 dgn Road trip door cultuur en geschiedenis in Thailand

BANGKOK - AYUTTHAYA - SUKHOTHAI - CHIANG MAI - HILL TRIBE - CHANG RAI
Er is zoveel te zien in Thailand, een land met een rijke geschiedenis en diverse volkeren. Deze tour neemt je mee naar enkele iconische bezienswaardigheden: van de oude hoofdsteden Ayutthaya en Sukhothai, tot hill tribes en de Gouden Driehoek.

v.a. 1181,-

» Meer informatie
Boeken

7 dgn Chiang Mai - Mae Sarieng - Mae Hong Son - Pai- Chiang Dao

Ontdek het bergachtige gebied ten Westen van Chiang Mai met een adembenemende natuur, watervallen, grotten en dorpjes in een gebied dat tegen Myanmar aanligt. Mae Sarieng en Mae Hong Son zijn nog vrij authentiek. Het is een gevarieerde reis waar je veel leert over Noord Thailand.

v.a. 533,-

» Meer informatie
Boeken

5 dgn Chiang Mai - Chiang Dao - Lampang - Sukhothai

Bezoek de hoogtepunten van Chiang Mai, geniet van white water rafting en een wandeling naar lokale stammen. We kiezen voor een duurzaam olifantenkamp en een bezoek aan een olifantenziekenhuis, voordat je naar Lampang rijdt, één van Thailands 'verborgen schatten'. Ook ontbreekt de oude hoofdstad Sukhothai niet, één van de hoogtepunten van het land.

v.a. 499,-

» Meer informatie
Boeken

rondreis op maat

Thailand is een groot land met veel variëteit. BeenInAsia is gespecialiseerd in maatwerkreizen, als ook familiereizen. Omdat iedereen andere wensen, maken wij graag een persoonlijke reis voor jou. Deze stellen we samen uit modules of dagtours die je op de website kunt vinden, maar andere opties zijn ook mogelijk!