2 dgn Karen Avontuur: Wandelen naar bergstammen met Homestay (groepstour)

Maak kennis met de Karenstammen van Noord-Thailand en hun fascinerende cultuur. Trek door de bossen van Mae Wang National Park en geniet van de vele watervallen in dit gebied. Ervaar een bijzondere overnachting in een zeer traditioneel dorp.

v.a. 102,-

» Meer informatie
Boeken

Makkelijke Jungle trektocht (halve dag)

Hallo natuurliefhebbers! Deze reis is ideal voor gezinnen en ouderen: een halve dag wandelen, zonder heuvels, in het Klong Prao gebied. Je krijgt toch een inzicht in de prachtige omgeving van de jungle van Ko Chang en bereikt prachtige uitzichtpunten tijdens je ontdekkingstocht in de natuur.

v.a. 28,-

» Meer informatie
Boeken

Sightseeing & snorkelen in Koh Tan (halve dag)

Koh Samui - Neem een longtailboot om te gaan snorkelen, het eiland Koh Tan te zien en te relaxen, een relatief klein, grotendeels onbewoond eiland, bekend om zijn prachtige koralen en exotisch zeeleven. Giantmosselen, ventilatorkoralen en een breed scala aan onderwaterdieren leven in en rond de beschermde riffen.

v.a. 41,-

» Meer informatie
Boeken

Siam Niramit Cultuurshow, incl. Thai Dinner (avond)

Bangkok - Geniet van een spectaculaire Thaise cultuurshow met "special effects" van wereldklasse! In een enorm theater treden meer dan 150 professionele artiesten op met meer dan 500 kostuums. Je reist terug in de tijd en deze boeiende voorstelling vertelt in een aantal episodes de geschiedenis van het Koninkrijk Siam - het oude Thailand.

v.a. 61,-

» Meer informatie
Boeken

Koh Samui - Ang Tong Marine Park per speed boat (hele dag)

Ang Tong NP heeft zo'n 40 kleine eilandjes bedekt met jungle, kalkstenen kliffen en verborgen lagunes. Je gaat naar het Marine Park, incl. Mae Koh, met een mooi strand en een smaragd zoutwatermeer, met de naam Thale Nai en het rustige Koh Paluay. Je kunt zwemmen, zonnen, kanoën of gewoon ontspannen op een maagdelijk wit zandstrand.

v.a. 61,-

» Meer informatie
Boeken

4 dgn Ontdek het platteland van Khon Kaen met homestay

Logeer een paar nachten bij een Thaise familie in een landelijk dorp op het rustige platteland van Thailand. Een unieke en charmante manier om het lokale leven uit de eerste hand te ervaren. Het bestaan is rustig, maar hard werken en dit gebied wordt maar zelden bezocht door toeristen. Je gaat ook wandelen in een aantal nationale parken.

v.a. 293,-

» Meer informatie
Boeken

3 dgn Hintok River Camp @hellfire pass: join-in

Een geweldige kampeerervaring bij de rivier. Hin Tok River Camp @ Hellfire Pass bestaat uit luxe safaritenten gebouwd langs de rivier de Kwai in de provincie Kanchanaburi. Dit is een unieke ervaring, dicht bij de natuur en alle comfort is aanwezig!

v.a. 298,-

» Meer informatie
Boeken