The Tubkaak Boutique Resort

Krabi - (Tub Kaek) Een boutique resort te midden van een groene oase, waar het strand een verborgen hoekje van de aarde is, met uitzicht op de prachtige archipel van 13 eilanden die dramatisch opstijgen vanuit de rustige Andaman Zee.

v.a. 132,-

» Meer informatie

Boeken

Amari Vogue Krabi

Krabi - (Tub Kaek) 5-sterren hotel in Lanna stijl, Amari Vogue Krabi: Stap je deur buiten en kom binnen in een tropisch paradijs, waar de horizon versmelt in de zee en elke zonsopgang een ware uitbarsting van kleur is.

v.a. 94,-

» Meer informatie

Boeken

Nakamanda Resort & Spa

Krabi - (Klong Muang) Geniet van de rust en de natuurlijke schoonheid van Krabi, in het luxueze Nakamanda Resort & Spa, de perfecte setting voor een romantisch uitje of een speciale gelegenheid.

v.a. 118,-

» Meer informatie

Boeken

Phulay Bay, A Ritz-Carlton Reserve

Krabi - (Klong Muang) Phulay Bay, adembenemend mooi, ligt aan de oevers van de Andamanse Zee en heeft 54 prachtige villa's, met vrij uitzicht op de torenhoge kalkstenen rotsen die behoren tot het pure landschap van Zuid-Thailand .

v.a. 354,-

» Meer informatie

Boeken

Rayavadee Hotel

Krabi - (Railay) Aan de rand van Krabi Marine National Park, ligt Rayavadee onopvallend te midden van tropische tuinen en kokospalmbomen. Rayavadee biedt 98 betoverende paviljoenen en 4 luxe privé villa's, omgeven door drie stranden.

v.a. 317,-

» Meer informatie

Boeken

Anantara Si Kao Resort

Krabi - (1.5h zuid) Ontdek de natuurlijke wonderen van de Andaman kust tijdens je verblijf in Anantara Si Kao Resort, een fantastisch resort voor een familie vakantie of een onvergetelijk uitje.

v.a. 104,-

» Meer informatie

Boeken