The Sunset Beach Resort and Spa by The Unique Collection

Koh Samui - (Westkust) Dit modern Aziatische hotel, gelegen aan een prachtig wit zandstrand, is perfect om de schoonheid van de Golf van Thailand te ontdekken. 

v.a. 78,-

» Meer informatie

Boeken

Belmond Napasai

Koh Samui - (Noordkust) Gelegen tussen de groene tropische tuinen en de schitterende zee, Belmond Napasai is een waar paradijs aan de kust van Koh Samui en straalt een onweerstaanbare, traditionele Thaise charme uit.

v.a. 276,-

» Meer informatie

Boeken

Hansar Samui Resort

Koh Samui - (Bo Phut)

v.a. 142,-

» Meer informatie

Boeken

Bo Phut Resort & Spa

Koh Samui - (Bo Phut) Bo Phut Resort & Spa, gelegen aan de noordelijke punt van Samui, heeft een ongeëvenaarde reputatie voor het aanbieden van de meest luxueuze en prive - vakanties op Samui.

v.a. 158,-

» Meer informatie

Boeken

Le Meridien Koh Samui Resort & Spa

Koh Samui - (Lamai)

v.a. 168,-

» Meer informatie

Boeken

Rocky's Boutique Resort

v.a. 131,-

» Meer informatie

Boeken

Anantara Rasananda Koh Phangan Villas

Koh Phangan - discreet verscholen te midden van torenhoge kokospalmen van het pittoreske Koh Phangan, ligt een unieke tropische oase, Anantara Rasananda Koh Phangan Villa. Luxueuze villa's passen perfect in deze prachtige omgeving.

v.a. 180,-

» Meer informatie

Boeken

Santhiya Koh Phangan Resort & Spa

Koh Phangan - Dit juweeltje van een resort omarmt de ware betekenis van Natural Beauty. Santhiya Koh Phangan Resort & Spa strekt zich uit over 18 hectare tropische landschappen en is een all - inclusive eco - chic, natuurlijke topplek.

v.a. 153,-

» Meer informatie

Boeken

View Point Resort

Thailand - View Point Resort ligt op het rustige Koh Tao, aan het uiteinde van Chalok Baan Kao, afgesneden van dorpjes en andere resorts, maar toch op kleine loopafstand van alle voorzieningen. De privé villa's en huisjes zijn uniek ontworpen rond het natuurlijke landschap.

v.a. 157,-

» Meer informatie

Boeken