Putahracsa Hua Hin Resort by The Unique Collection

Hua Hin - Putahracsa Hua Hin Resort by The Unique Collection is een boetiek en trendy spa-resort in Hua Hin, in de nabijheid van populaire attracties van de stad.

v.a. 106,-

» Meer informatie

Boeken

Rest Detail Hotel

Hua Hin - Rest Detail Hotel Hua Hin, waar kustelegantie en traditionele gratie samenvloeien, aangevuld met een warme huiselijke sfeer en een modern toets. Dit prachtige hotel ligt net buiten de stadskern van Hua Hin.

v.a. 151,-

» Meer informatie

Boeken

Sheraton Hua Hin Resort & Spa

Hua Hin - Sheraton Hua Hin Resort & Spa, aan de Golf van Siam, is gunstig gelegen. Dit resort combineert comfort en rust, met warme Thaise gastvrijheid en een prachtig uitzicht op zee.

v.a. 124,-

» Meer informatie

Boeken

Cape Nidhra Hotel

Hua Hin - Het Cape Nidhra Hotel Hua Hin is lid van het prestigieuze "Small Luxury Hotels of the World" en deel van de luxueuze "Cape Hotel Collection". Dit hotel staat bekend om zijn uitstekende service, comfort en uitstekende locatie .

v.a. 149,-

» Meer informatie

Boeken

Evason Hua Hin

Hua Hin - (30km zuid). Dit resort ligt in de rustige omgeving van Pranburi ten zuiden van Hua Hin en biedt een rustgevend uitzicht op de Golf van Siam. Dit milieuvriendelijk hotel met een unieke sfeer is een goede uitvalsbasis naar Khao Sam Roi Yot NP.

v.a. 65,-

» Meer informatie

Boeken