Bodhi Serene Chiang Mai Hotel

Chiang Mai - Het Bodhi Serene Hotel ligt binnen de oude stadsmuren van het centrum. Dit unieke hotel ligt verscholen tussen de vele oude tempels en is een fusie van Lanna traditie en cultuur met alle modern comfort.

v.a. 64,-

» Meer informatie

Boeken

Tamarind Village Hotel

Chiang Mai - Tamarind Village is een uniek en charmant boetiekhotel, gelegen in het hart van het historische Chiang Mai. Het hotel is omringd door eeuwenoude tempels en schilderachtige winkelstraten, en is een oase van rust en kalmte.

v.a. 93,-

» Meer informatie

Boeken

Banthai Village Hotel

Chiang Mai - Genesteld in een bruisende wijk en op loopafstand van de oude stad, Banthai Village is een gezellig verblijf met makkelijke toegang tot een groot deel van de beste attracties in Chiang Mai. 

v.a. 47,-

» Meer informatie

Boeken

Rachamankha a Member of Secret Retreats Hotel

Chiang Mai - In het hartje van historisch Chiang Mai ligt het charmante Rachamankha hotel, naast Wat Phra Singh, de meest beroemde tempel van de stad. Dit luxe boutique hotel prikkelt de nieuwsgierigheid! De verborgen binnenplaatsen en tuinen zijn onverwachte verrassingen.

v.a. 127,-

» Meer informatie

Boeken

RarinJinda Wellness Spa Resort

Chiang Mai - Dit boetiekhotel ligt in het hart van de stad Chiang Mai, op slechts 5-10 minuten lopen naar de Night Bazaar en op 15 minuten van de luchthaven. Er zijn 35 kamers, modern ingericht met stijlvol antiek.

v.a. 139,-

» Meer informatie

Boeken