Ontdek " Streetfood" in Bangkok (halve dag)

Geniet van een ontbijt met traditionele ' Khao Tom ' op de Bangrak-markt, proef Thaise zoetigheden op de Tha Chang-amulet markt en probeer Dim Sum en andere Chinese lekkernijen in Chinatown. Bezoek de kleurrijke Sam Yan Fresh Food Market en proef enkele smakelijke Thaise gerechten boven bij Sam Yan.

v.a. 60,-

» Meer informatie
Boeken

Jai Yen Yen Rum factory tour Phuket (namiddag/avond)

Jai Yen Yen betekent: relax! Stop je bij een cashewnotenfabriek en rumfabriek, een tour naar de distilleerderij met een algemeen, informatief bezoek aan de rumproductie. Mix visie en passie, de unieke droom is om een echte originele handgemaakte rum te creëren middels een duurzame productie, die de traditionele Franse destillatiekunst verbindt met het rijke Thaise suikerriet-erfgoed. En dan... de zonsondergang bij Big Buddha tempel.

v.a. 48,-

» Meer informatie
Boeken

Phuket kook workshop (hele dag)

Na een marktbezoek begint het echte koken met een brede selectie van heerlijke Thaise gerechten. De lessen hebben een warme en gemoedelijke sfeer van Thaise gastvrijheid, een adembenemend landschap van bergen en kilometers wit zandstrand op Siray Island. Je leert om je eigen gerecht stap voor stap te bereiden met hulp van professionele instructeurs.

v.a. 71,-

» Meer informatie
Boeken