Tour:

Siam Niramit (Phuket), incl. buffet diner (avond)

Phuket | 1 dag | v.a. 87,-
Beleef een 70-min. extravaganza die het beste van de Thaise cultuur, fantasie en creativiteit laat zien. Siam Niramit heeft een aantal acts die verschillende stadia van de Thaise geschiedenis en religieuze overtuigingen verbeelden. Deze spectaculaire show heeft meer dan 100 artiesten, weelderige kostuums en prachtige decors.
Beleef een 70-min. extravaganza die het beste van de Thaise cultuur, fantasie en creativiteit laat zien. Siam Niramit is een one-stop compleet avondje uit met een fantastische show van wereldklasse, van Thaise kunst en cultureel erfgoed. Het heeft een aantal acts die verschillende stadia van de Thaise geschiedenis en religieuze overtuigingen verbeelden. Deze spectaculaire show heeft meer dan 100 artiesten, weelderige kostuums en prachtige decors. Verbeterde speciale effecten en 's werelds meest geavanceerde technologie worden gebruikt om een zeer realistische, stimulerende en inspirerende ervaring te produceren. Voor elke bezoeker van Phuket is Siam Niramit een ervaring die niet gemist mag worden.

Prijs (2 personen)
1017,- p.p.
Prijs (3 personen)
102,- p.p.
Prijs (4-5 personen)
87,- p.p.
Vertrek
dagelijks, behalve dinsdag
Transfer van/naar hotel
ja
Inclusief
  • transfer service is beschikbaar vanaf de belangrijkste hotels in Phuket
  • entree
  • Engels sprekende, lokale gids
  • Deze tour is ook mogelijk zonder het diner, vraag vrijblijvend voor meer informatie.
Inclusief maaltijd
buffet diner
Duur
Show start om 20:30pm en duurt 70 min. zonder pauze. Deuren gaan open om 17.30pm voor toegang tot de voor-show en faciliteiten. Thai/International Buffet diner is open tussen 18.00 en 20.15pm.