De sporen van het oude Phuket (hele dag)

Een culturele en landschappelijke traktatie om je vakantieherinneringen te verrijken met de schoonheid en de charme van de 'Parel van de Andaman': Phuket, wat meer is dan stranden. Deze tour brengt je naar het minder bekende oostelijke deel, waar het leven van alledag wordt geleefd en waar de oude culturele tradities in leven worden gehouden.

v.a. 72,-

» Meer informatie
Boeken

Fietsen op het platteland van Phuket (halve dag)

Fietsen in het noordoosten van het eiland Phuket, een gebied dat bekend staat om zijn kleine traditionele Thaise dorpen. Fietsen op kleine landweggetjes, off road door palm-, ananas- en rubberplantages over onverharde stukken. Je bezoekt ook het Phuket Gibbon Rehabilitation Center.

v.a. 50,-

» Meer informatie
Boeken

James Bond kano 2 in 1 (hele dag)

Phuket - Deze enerverende tour bied je een dag in de schilderachtige omgeving van de mysterieuze 'Hong' en kanoën langs het prachtige landschap van Phang Nga Bay. Ook breng je een bezoek aan James Bond Island, waar de film "The Man with the Golden Gun" gedeeltelijk werd gefilmd. Je hebt ook nog wat tijd bij Lawa eiland.

v.a. 68,-

» Meer informatie
Boeken

Duiken bij Racha Yai (2 duiken)(vanaf Phuket)

'Een aquarium', Racha Yai Island heeft een overvloed aan wilde dieren in zanderige baaien, rotspartijen en kleine ravijnen. Racha Yai is het grootste van de Racha eilanden en biedt een aantal mooie duikplaatsen. Je kunt een brede selectie van harde en zachte koralen vinden, evenals een grote verscheidenheid aan vis.

v.a. 117,-

» Meer informatie
Boeken

Phuket kook workshop (hele dag)

Na een marktbezoek begint het echte koken met een brede selectie van heerlijke Thaise gerechten. De lessen hebben een warme en gemoedelijke sfeer van Thaise gastvrijheid, een adembenemend landschap van bergen en kilometers wit zandstrand op Siray Island. Je leert om je eigen gerecht stap voor stap te bereiden met hulp van professionele instructeurs.

v.a. 77,-

» Meer informatie
Boeken

Jai Yen Yen Rum factory tour Phuket (namiddag/avond)

Jai Yen Yen betekent: relax! Stop je bij een cashewnotenfabriek en rumfabriek, een tour naar de distilleerderij met een algemeen, informatief bezoek aan de rumproductie. Mix visie en passie, de unieke droom is om een echte originele handgemaakte rum te creëren middels een duurzame productie, die de traditionele Franse destillatiekunst verbindt met het rijke Thaise suikerriet-erfgoed. En dan... de zonsondergang bij Big Buddha tempel.

v.a. 51,-

» Meer informatie
Boeken

Siam Niramit (Phuket), incl. buffet diner (avond)

Beleef een 70-min. extravaganza die het beste van de Thaise cultuur, fantasie en creativiteit laat zien. Siam Niramit heeft een aantal acts die verschillende stadia van de Thaise geschiedenis en religieuze overtuigingen verbeelden. Deze spectaculaire show heeft meer dan 100 artiesten, weelderige kostuums en prachtige decors.

v.a. 87,-

» Meer informatie
Boeken