Koh Samui: tour rond het eiland (halve dag)

Ontdek de schoonheid van de kust, weelderige natuur en de lokale hoogtepunten van Koh Samui. Bezoek drie beroemde versierde tempels en prachtige natuurrotsen (Hin Tar, Hin Yay). Geniet van Lad Koh Viewpoint, een adembenemend uitzicht op het eiland, ontspan in Namuang waterval en zie hoe apen kokosnoten plukken.  

v.a. 38,-

» Meer informatie
Boeken

Fotografietour Koh Samui (halve dag)

Als je hobby fotograferen is en je passie om momenten van het leven vast te leggen, is dit de juiste trip. Ontworpen om je naar de mooiste bestemmingen van het eiland te brengen,kun je herinneringen aan de culturele rijkdom van Koh Samui vastleggen. De tour is in de namiddag, dus je kunt het prachtige avondlicht rond zonsondergang vastleggen.

v.a. 59,-

» Meer informatie
Boeken

Sightseeing & snorkelen in Koh Tan (halve dag)

Koh Samui - Neem een longtailboot om te gaan snorkelen, het eiland Koh Tan te zien en te relaxen, een relatief klein, grotendeels onbewoond eiland, bekend om zijn prachtige koralen en exotisch zeeleven. Giantmosselen, ventilatorkoralen en een breed scala aan onderwaterdieren leven in en rond de beschermde riffen.

v.a. 44,-

» Meer informatie
Boeken

Koh Samui - Ang Tong Marine Park per speed boat (hele dag)

Ang Tong NP heeft zo'n 40 kleine eilandjes bedekt met jungle, kalkstenen kliffen en verborgen lagunes. Je gaat naar het Marine Park, incl. Mae Koh, met een mooi strand en een smaragd zoutwatermeer, met de naam Thale Nai en het rustige Koh Paluay. Je kunt zwemmen, zonnen, kanoën of gewoon ontspannen op een maagdelijk wit zandstrand.

v.a. 66,-

» Meer informatie
Boeken