Marktjes en Thaise levenstijl ontdekken (hele dag)

Je reist met de trein naar de beroemde Mae Klong Railway-markt en bezoekt een lokale onderneming om meer te weten te komen over de productie van palmsuiker. Dompel jezelf onder in de iconische drijvende markt Damnoen Saduak, verken smalle grachten en lokale gemeenschappen met een longtail Boat. Daarna bezoek je een boomgaard en help je een beetje in de keuken bij het maken van de lunch in een homestay.

v.a. 79,-

» Meer informatie
Boeken

Ontdek " Streetfood" in Bangkok (halve dag)

Geniet van een ontbijt met traditionele ' Khao Tom ' op de Bangrak-markt, proef Thaise zoetigheden op de Tha Chang-amulet markt en probeer Dim Sum en andere Chinese lekkernijen in Chinatown. Bezoek de kleurrijke Sam Yan Fresh Food Market en proef enkele smakelijke Thaise gerechten boven bij Sam Yan.

v.a. 65,-

» Meer informatie
Boeken

Thonburi Klongs en "Grand Palace" (halve dag)

KLONGS - WAT ARUN - GRAND PALACE
Eén van de beste manieren om Bangkok te verkennen is per boot over de rivier. Je krijgt een eerste indruk van de schilderachtige taferelen langs de oevers van Bangkok. Je zal de Koninklijke boten zien, de Tempel van de Dageraad (Wat Arun) en het Koninklijk Paleis.

v.a. 66,-

» Meer informatie
Boeken

Tijdloos Thailand: Bangkok Grand Palace & Wat Pho (halve dag)

WAT TRIMITR - WAT PHO - GRAND PALACE
Je zal drie van de meest bijzondere boeddhistische tempels in Bangkok ontdekken: Wat Trimitr met de bekende Golden Buddha, Wat Pho met de enorme liggende Buddha en de prachtige Emerald Buddha Tempel in de Grand Palace.

v.a. 70,-

» Meer informatie
Boeken

Backstreet Bangkok & Canals (hele dag)

Je zal zelden bezochte gebieden van Bangkok ontdekken! Geniet van de bezienswaardigheden tijdens een tripje op een rivierboot naar de provincie Nonthaburi. Je wandelt door kleine steegjes in Chinatown. Dan zie je het echte kanaalleven op zijn best en geniet je van een heerlijke Thaise lunch.

v.a. 88,-

» Meer informatie
Boeken

Bangkok achter de schermen (hele dag)

Je reist zoals "een local" met de skytrain, veerboten, taxiboten, ... Je bezoekt het prachtige Wat Arun en de Liggende Boeddha van Wat Po. Geniet van de schitterende, kleurrijke bloemenpracht van Paklong Talad. Een tuktuk brengt je naar het levendige Chinatown waar je echt dim sums kunt proberen.

v.a. 66,-

» Meer informatie
Boeken

Bangkok in de diepte (hele dag)

Je stapt in een longtailboot om het doolhof van kanalen in Bangkok te verkennen. Je zal oa een artiestengemeenschap passeren, het prachtige Wat Arun en ook Wat Pho, beroemd om zijn adembenemende liggende Boeddha. Je neemt een tuk-tuk en gaat diep in Chinatown, met zijn neonlichten en levendige atmosfeer.

v.a. 115,-

» Meer informatie
Boeken

Historisch Ayutthaya per auto (hele dag)

Een bezoek aan Ayutthaya, de voormalige hoofdstad van Thailand, is een "must see". Ayutthaya ligt +/- 76 km ten noorden van Bangkok en is werelderfgoed van de Unesco. Er zijn prachtige oude tempelcomplexen, je ziet er het Boeddhahoofd, verborgen in een boom bij Wat Mahathat en het zomerpaleis.

v.a. 81,-

» Meer informatie
Boeken

Siam Niramit Cultuurshow, incl. Thai Dinner (avond)

Bangkok - Geniet van een spectaculaire Thaise cultuurshow met "special effects" van wereldklasse! In een enorm theater treden meer dan 150 professionele artiesten op met meer dan 500 kostuums. Je reist terug in de tijd en deze boeiende voorstelling vertelt in een aantal episodes de geschiedenis van het Koninkrijk Siam - het oude Thailand.

v.a. 66,-

» Meer informatie
Boeken