5 dgn Noord Thailand Self-drive Tuk Tuk: Groepsavontuur

Hoe cool is dat! Je rijdt met je eigen tuk tuk in Thailand! Je krijgt eerst een training. Je ontvangt een zegening in een tempel voor een veilige rit en dan ga je in een konvooi langs rustige weggetjes naar een olifantenhuis. Via landelijke wegen rij je naar de hoogste berg van Thailand, Doi Ithanon, waar je ook een trektocht maakt.

v.a. 620,-

» Meer informatie
Boeken

James Bond kano 2 in 1 (hele dag)

Phuket - Deze enerverende tour bied je een dag in de schilderachtige omgeving van de mysterieuze 'Hong' en kanoën langs het prachtige landschap van Phang Nga Bay. Ook breng je een bezoek aan James Bond Island, waar de film "The Man with the Golden Gun" gedeeltelijk werd gefilmd. Je hebt ook nog wat tijd bij Lawa eiland.

v.a. 63,-

» Meer informatie
Boeken

3 dgn Koh Yao eilanden per fiets

Deze fietstocht brengt je naar Koh Yao Noi, Phang Nga en Krabi, de mooiste provincies van Thailand. Je ontdekt het eiland Yao Noi per fiets, je gaat kajakken in de spectaculaire Thalane Bay en peddelt door kloven, lagunes en mangroves. Op de laatste dag fiets je door rubberplantages en bezoek je een Thaise tempel, met een adembenemend uitzicht.

v.a. 370,-

» Meer informatie
Boeken

3 dgn Khao Sok en Cheow Lan meer

Je fietst door 3 spectaculaire provincies van Thailand. Geniet van de schoonheid van de bergachtige omgeving, te midden van het dichte, groene regenwoud. Je fietst in de thuisbasis van vele wilde dieren en vogels en tussen rubberplantages, oude Thaise dorpjes en rivieren en watervallen. Hoogtepunt is wakker worden met geluiden van gibbons.

v.a. 370,-

» Meer informatie
Boeken

Phuket Trickeye Museum (zelf regelen)

Phuket - Gelegen in Phuket Town, vind je dit leuke museum dat je letterlijk en figuurlijk in beroemde (en minder beroemde) kunstwerken laat stappen – als je op de juiste plek staat lijkt het net of je in een 3D setting bent beland! Laat de pret beginnen en zet jezelf op de juiste plek en maak zoveel foto’s als je wilt. De perfecte ontsnapping aan de regen!

Upside Down House (zelf regelen)

Phuket - Dit huis met drie verdiepingen is anders dan andere, iets wat je meteen merkt als je de oprit komt oprijden – het gehele huis staat namelijk op zijn kop! Niet alleen het huis, maar alle kamers, decoratie en meubels zijn ondersteboven – zelfs de vissen in het aquarium zwemmen op de kop! Een super leuke plek om te ontdekken.

Sightseeing & snorkelen in Koh Tan (halve dag)

Koh Samui - Neem een longtailboot om te gaan snorkelen, het eiland Koh Tan te zien en te relaxen, een relatief klein, grotendeels onbewoond eiland, bekend om zijn prachtige koralen en exotisch zeeleven. Giantmosselen, ventilatorkoralen en een breed scala aan onderwaterdieren leven in en rond de beschermde riffen.

v.a. 41,-

» Meer informatie
Boeken

Koh Samui - Ang Tong Marine Park per speed boat (hele dag)

Ang Tong NP heeft zo'n 40 kleine eilandjes bedekt met jungle, kalkstenen kliffen en verborgen lagunes. Je gaat naar het Marine Park, incl. Mae Koh, met een mooi strand en een smaragd zoutwatermeer, met de naam Thale Nai en het rustige Koh Paluay. Je kunt zwemmen, zonnen, kanoën of gewoon ontspannen op een maagdelijk wit zandstrand.

v.a. 61,-

» Meer informatie
Boeken