Reizen naar Sri Lanka


Dit buitengewone eiland in de Indische Oceaan, aan de zuidoostelijke punt van India, heeft duizenden jaren van verschillende culturen. Het is nog steeds een overwegend boeddhistisch land, maar het heeft ook sterke hindoeïstische, christelijke en moslimgemeenschappen. Het land is ongelooflijk vruchtbaar en een geweldige producent van exotisch fruit en het was eeuwenlang de specerijenproducent van de wereld, met haar pittoreske heuvelland.
Met een sterk cultureel verleden dat nu meer dan 8 UNESCO-werelderfgoedlocaties biedt, was Sri Lanka ooit een van de rijkste landen van Azië. De laatste tijd is het niet ontwikkeld in het dramatische tempo van zijn buren in de regio, wat bijdraagt ​​aan de charme en het karakter. Het relatieve gebrek aan ontwikkeling en het lage tempo op het eiland maken van Sri Lanka de perfecte bestemming voor diegenen die op zoek zijn naar een gevarieerde en avontuurlijke vakantie.

Online reisadvies Sri LankaBeenInAsia geeft je al het reisadvies dat je nodig hebt om jouw ideale rondreis samen te stellen. Je kunt ons al je vragen stellen en we maken een mooi reisplan met je!

Sri Lanka is overzichtelijk qua grootte en is een bestemming die prima in 10-15 dagen bezocht kan worden.