10 dgn kleuren van Sri Lanka

Ayubowan! Voel de levendigheid van dit eiland, laat je onderdompelen in de bedwelmende schoonheid van dit smaragdgroene eiland en geniet van een buitengewone reiservaring. Ontdek de gouden stranden van Sri Lanka, de glorieuze geschiedenis, de rijke wildernis en de bruisende wereldmensen!

v.a. 1748,-

» Meer informatie
Boeken

10 dgn leven zoals de lokale bevolking in Sri Lanka

Neem een ​​Tuk Tuk en ontmoet een dorpeling voor een lokaal ontbijt! Leer de traditionele folklore-dans of verdubbel de opwinding met een nachtsafari! Geniet van de meest magische treinreis door het theelandschap van Sri Lanka en aanschouw het dagelijkse leven van de lokale bevolking! Je zult versteld staan!

v.a. 1075,-

» Meer informatie
Boeken

14 dgn Sri Lanka ontdekken

Ayubowan! Sri Lanka is een tropisch en ongelooflijk divers eiland en heeft van alles te bieden, van ongerepte zandstranden tot oude boeddhistische tempels en weelderige, groene heuvels bezaaid met theeplantages. Geniet van de schilderachtige routes en een safari in het Yala National Park. Zelfs het nemen van de trein in Sri Lanka is een avontuurlijke bezigheid! 

v.a. 2801,-

» Meer informatie
Boeken

rondreis op maat

We kunnen in Sri Lanka meer bieden dan wat hier getoond wordt. BeenInAsia is gespecialiseerd in reizen op maat, maar ook familie reizen. Omdat iedereen andere wensen heeft, maken we graag een persoonlijke reis voor u!