Een paar dagen Singapore


Singapore is een bestemming die meestal aangedaan wordt voor een paar dagen, al dan niet als tussenstop naar een andere bestemming in (Zuidoost) Azië of Oceanië. Singapore wordt ook wel gezien als de poort naar Azië en is een fascinerende stad. In 1819 werd het gesticht als Britse handelskolonie en het heeft een rijke geschiedenis. Sinds 1965 is Singapore onafhankelijk en het werd al snel een van 's wereld meest welvarende landen.

De moderne wolkenkrabbers, nieuwe wijken als Marina Bay en Sentosa, gecombineerd met de traditionele culturen van de Chinezen, Maleiers en Indiërs, gezegend met een tropisch klimaat, talloze shopping centra en restaurants van alle keukens, maakt Singapore tot een 'must see' als je naar Azië gaat.

Singapore online


Omdat Singapore een eiland is en zeer compact, gaan de meeste mensen zelf op pad in de stad. Dat kan makkelijk, Singapore is zeer veilig en bijna iedereen spreekt Engels. Daarom zijn onze diensten in Singapore voornamelijk gericht op het advies van hotels, die je via onze site rechtstreeks kunt boeken, en tips voor activiteiten die je zelf kunt ondernemen.


Als je zelf op pad gaat, is het wel handig om een reisgids bij je te hebben. Hier vind je de meest populaire reisgidsen over Singapore.
Vanuit Singapore kun je doorvliegen naar onze andere bestemmingen: Vietnam, Cambodja, Laos en Myanmar.