Hotels winkelgebied Orchard Road


Singapore is de uitstekende bestemming om eindeloos te winkelen. Orchard Road is het hart van alle shopping centra, waar alle dure merken vertegenwoordigd zijn, maar waar ook alle reguliere merken te vinden zijn.

Hotel Jen Orchardgateway Singapore

Hotel Jen Orchardgateway Hotel is de levendigste plek om te verblijven in Singapore. In het hart van de beroemde Orchard Road klopt de energie op het ritme van de stad. Met een prachtig zwembad op het dak en een heerlijk, uitgebreid ontbijt is je verblijf compleet!

v.a. 164,-

» Meer informatie

Boeken

Lloyds Inn

Bij Lloyd's Inn hebben ze een minimalistische benadering, de relatie tussen stad, hotel, natuur en de reiziger benadrukkend. Het gezellige hotel met slechts 40 kamers is gunstig gelegen om de hoek van de beroemde Orchard Road.

v.a. 115,-

» Meer informatie

Boeken

The Quincy Hotel by Far East Hospitality

Stijlvol en inspirerend, de kamers van Quincy zijn als pagina's van een glossy interieur magazine dat tot leven komt. Gelegen op de 12e verdieping met een spectaculair uitzicht over de stad, is een zwembad en verlicht terras, dat zorgt voor een onvergetelijke ervaring.

v.a. 173,-

» Meer informatie

Boeken

Hotel Fort Canning

Verblijven in een historisch gebouw in Singapore, dicht bij de weelderige groene omgeving van Fort Canning Park, de "Verboden Heuvel", waar Majapahit-royalty's en Sir Stamford Raffles ooit rondzwierven. Je bent hier vlakbij Orchard Road en niet ver van Clarke Quay.

v.a. 196,-

» Meer informatie

Boeken