Visum


Reizigers dienen over een ​​visum te beschikken, voordat je afreist naar Myanmar.

Myanmar E-visum

Voor aankomst luchthaven Yangon, Mandalay en Naypyitaw 
De regering van Myanmar maakt het nu mogelijk dat een visum online kan worden aangevraagd voor toeristen die naar Yangon, Mandalay of Naypyitaw reizen.  Toeristenvisa zijn geldig voor 1 toegang en een verblijf van 28 dagen, 3 maanden geldig na goedkeuring. De huidige kosten zijn USD 50 en moeten online voldaan worden. Je krijgt een erkende code binnen een dag en goedkeuring zul je binnen 5 werkdagen ontvangen. Klik hier voor de officiële website van de overheid.

Voor andere grensplaatsen is het E-visum nog niet beschikbaar. In dat geval moet je een visum vooraf regelen via de ambassade.
Specifiek advies over up-to-date eisen kun je het beste verkrijgen bij:

Consulaat-Generaal van de Unie van Myanmar (Breda)


Adres: Overaseweg 96
4836 BC Breda
Telefoon: (076) 531 73 17

Ambassade van de Unie van Myanmar (Brussel)


Adres: Boulevard Général Wahis 9
1030  Brussel
Telefoon: (+32) 2 701 93 80/701 93 81

Visum doorlooptijd is tussen 5 en 10 werkdagen. Toeristenvisa zijn geldig gedurende 28 dagen. Voor de visum aanvraag heb je 2 pasfoto's en een 'uitnodigingsbrief' nodig, die onze leverancier in Myanmar kan leveren op verzoek bij het boeken van een reis.
Wanneer je onderweg bent, zorg er dan voor dat je paspoort in je handbagage zit. Pak NOOIT je paspoort in je koffer.

Paspoort

Bij aankomst van Myanmar is een paspoort met een minimale geldigheidsduur van 6 maanden vereist. Buitenlanders moeten altijd hun paspoort zich dragen tijdens het reizen.


--> Plan je reis naar Myanmar