Waarom reizen naar Myanmar?

Mingalabar !
Myanmar - ofwel Birma – is lange tijd gesloten geweest voor de buitenwereld. Sinds de politieke hervormingen in 2011 vinden er grote veranderingen plaats in het land en neemt de belangstelling van buitenaf ernorm toe. Dit is ook te merken aan het aantal toeristen dat Myanmar aandoet. Omdat het land zo lang weinig invloeden van buitenaf heeft gehad, ademt het een bijzondere sfeer uit. Mensen zijn ontzettend vriendelijk en gastvrij, duizenden pagoda’s en gouden stoepa’s blinken in de warme zon op de bossige heuvels en de in donkerrood geklede monnikken zijn één met de omgeving. Myanmar met kinderen? Dat gaat prima! Reis je in Myanmar met kinderen / familie, ze zijn heel vriendelijk en je kunt een prachtig aangepast programma maken.

Ondanks de hervormingen zijn er voor- en tegenstanders om Myanmar te bezoeken en voor argumenten van beiden is iets te zeggen. BeenInAsia is van mening dat ieder zijn eigen afwegingen daarin moet maken. Wij trachten op een zo goed mogelijke manier keuzes te maken in ons programma en streven ernaar om de plaatselijke bevolking haar gastvrijheid te laten delen met haar bezoekers en er zo zelf beter van te worden.

Online reisadvies Myanmar

Op BeenInAsia.nl kun je veel informatie vinden over Myanmar reizen. Je kunt het geheel door ons laten verzorgen of je kunt ook delen zelf doen uiteraard. Omdat er een groot tekort aan hotels is, adviseren wij accommodatie en ook binnenlands transport van tevoren te regelen. Vraag ons om advies ! Kijk bij slapen en rondreis voor meer inspiratie


 

Map - kaart Myanmar
Neem een reisgids mee voor onderweg en om goed voorbereid op pad te gaan. Vind hier de meest populaire reisgidsen over Myanmar.