Tours & excursies in Myanmar


Myanmar is zich hard aan het ontwikkelen. Maar infrastructuur en communicatie liggen nog ver achter, vluchten wijzigen tot op het laatste moment, allemaal oorzaken die zelfstandig reizen een stuk moeilijker maken dan in andere landen. Daarom bieden wij voornamelijk complete rondreizen en bouwstenen aan, zodat je zorgeloos kunt reizen. Reis je in Myanmar met kinderen / familie? Kijk dan naar onze selectie van tours! Eventuele wijzigingen? Wij kunnen je reis op maat maken!

Hoe het werkt


Je kunt je reis direct boeken bij BeenInAsia. Maar we begrijpen dat je niet alleen wilt klikken en boeken en dat je waarschijnlijk nog vragen hebt. Zelfs als je op 'boeken' klikt, zullen wij contact met je opnemen om te zien of al je wensen duidelijk zijn en of we alle benodigde gegevens van je hebben. Verzamel je keuze in het winkelmandje en vul de gevraagde informatie zoveel mogelijk in of vul het contactformulier in. De prijzen van de rondreizen en tours zijn duidelijk aangegeven. In Myanmar kunnen hotels nog wel eens veranderd moeten worden naar een vergelijkbaar hotel, omdat er een groot tekort aan hotels is.  Je krijgt altijd nog een prijs-update voordat we een definitieve boeking doen.
Een bedrag van € 25, - per boeking wordt in rekening gebracht als administratiekosten. Je ontvangt een bevestiging met alle details. Betalingen kunnen worden gedaan in EUR op een bankrekening in Nederland. Na betaling ontvang je een voucher van BeenInAsia. Rondleidingen worden gegeven door lokale Engels sprekende gidsen met jarenlange ervaring. Zoals altijd, stellen wij hoge eisen aan de veiligheid van het vervoer.
Genoemde prijzen zijn per persoon, reizend met 2 - 5 personen. Reis je met meer ? Voor de meeste tours geldt een lagere prijs. Vraag ernaar ! Er is een kinderkorting bij 2 meereizende volwassenen.
Wil je meer weten over onze rond- reizen, neem dan contact met ons op.