Hotels Yangon


In de hoofstad Yangon verschijnen steeds meer hotels. Omdat Myanmar zakelijk een zeer interessante markt is, zitten hotels vaak vol met zakenmensen. Reden om je hotel op tijd te boeken! Sommige hotels zijn gelegen in het koloniale deel van de stad, anderen een beetje verder naar het noorden. Met een (oud) taxi kun je vrij gemakkelijk rondgaan door de stad, hoewel verkeer steeds drukker wordt.

Savoy Hotel

Het Savoy Hotel werd in 1995 opgericht en is een van de mooiste boetiekhotels in Yangon. The Savoy Hotel is perfect gelegen, op slechts een steenworp afstand van de ontzagwekkende Shwedagon Pagoda en het nabijgelegen Peoples Park, in een rustige en groene omgeving van Yangon.

v.a. 136,-

» Meer informatie

Boeken

The Loft Hotel

The Loft Hotel is een van de eerste boutique hotels in Yangon, gevestigd in een oud pakhuis. Kamers zijn industriëel-chique en gelegen tussen de prachtige koloniale gebouwen. Het hotel ligt vlakbij Scott Market, Sule Pagoda en de bloemenmarkt.

v.a. 102,-

» Meer informatie

Boeken

The Strand Hotel

Grote koloniale pracht, het in 1901 gebouwde hotel is een van de weinige grote koloniale hotels in Zuidoost-Azië en een van de meest inspirerende. Het hotel is gelegen langs de oevers van de rivier Yangon, in het prachtige koloniale deel van Yangon.

v.a. 204,-

» Meer informatie

Boeken

Best Western Green Hill Hotel

Best Western Green Hill Hotel ligt in het noorden van Yangon en is een ideale uitvalsbasis om de stad te verkennen, op slechts een paar minuten rijden van Scott Markt en het centrum.

v.a. 117,-

» Meer informatie

Boeken

East Hotel

East hotel is een boutique hotel, gelegen in het hart van Yangon, gunstig gelegen tussen twee belangrijke straten. Het is een eenvoudig hotel, maar van fatsoenlijke kwaliteit en mooi ingerichte kamers.

v.a. 95,-

» Meer informatie

Boeken