Hotels Mandalay


De meeste hotels liggen ten zuiden van Mandalay Palace, waar het huidige centrum van activiteiten is. Je kunt vanaf hier de stad verkennen en het is een makkelijke uitvalsbasis om tours te doen.

Bagan King Hotel

Bagan King Hotel is centraal gelegen in Mandalay. Ze hebben hier prima begrepen wat de Westerse toerist wil: een goed bed, een heerlijke douche, WiFi op de kamer, een prima ontbijt en vriendelijk personeel dat Engels spreekt, dit alles tegen een betaalbare prijs.

v.a. 66,-

» Meer informatie

Boeken

Hotel Amazing Mandalay

Hotel Amazing Mandalay is een gezellig, klein hotel met slechts 16 mooi ingerichte kamers. De kamers zijn vrij groot, bedden zijn comfortabel, badkamers zijn modern en goed uitgerust. Belangrijkste bezienswaardigheden zijn niet al te ver van het hotel. 

v.a. 55,-

» Meer informatie

Boeken

Hotel by the Red Canal Mandalay

Dit boutique hotel is een aangename oase na een dag touren. Het hotel heeft een klein zwembad in een heerlijk groene tuin. Het interieur heeft een Birmese inspiratie, met kamers die ​​de naam dragen van grote etnische groepen.

v.a. 106,-

» Meer informatie

Boeken

Hotel Yadanarbon

Hotel Yadanarbon is een prima 3-sterren hotel, gunstig gelegen in de populaire Centraal Mandalay gebied, in een levendige buurt nabij het station. Het hotel krijgt goede beoordelingen van andere reizigers.

v.a. 43,-

» Meer informatie

Boeken

Sedona Hotel Mandalay

Genesteld op vier hectare prachtig aangelegde tuinen, is Sedona strategisch gelegen in het hart van de stad en kijkt uit op de majestueuze Koninklijk Paleis en Mandalay Hill. Voor gezinnen is het een goede optie als je wilt genieten van het grote zwembad.

v.a. 102,-

» Meer informatie

Boeken