Hotels Bagan


Bagan is verdeeld in 'Old Bagan'en 'New Bagan'. De vlakte met duizenden tempels ligt in het oude gedeelte. In 1990 heeft de overheid bepaald dat alle inwoners van Bagan weg moesten uit Bagan en werd 'New Bagan' 4 km verderop gecreëerd als nieuwe nederzetting. Dit betekent dat hotels van voor die tijd in 'Old Bagan' liggen, vaak luxere hotels met een fantastische ligging tussen de tempels. Nieuwere hotels liggen in 'New Bagan', waar inmiddels ook restaurantjes zijn. 

Blue Bird Hotel

Ontdek een nieuwe benadering van een boetiekhotel in Bagan, waar rust over je heen valt en waar gasten de essentie van Myanmar's cultuur kunnen ervaren. Het hotel heeft slechts 24 kamers met een luxe badkamer en regendouche en een heerlijk zwembad.

v.a. 106,-

» Meer informatie

Boeken

Areindmar Hotel

Areindmar is een gezellig boutique hotel, genesteld tussen de tempels van New Bagan. De kamers zijn mooi ingericht in Birmese stijl en het zwembad is de perfecte plek om te zijn na een dag tussen de tempels.

v.a. 72,-

» Meer informatie

Boeken

Bagan Lodge Hotel

Bagan Lodge Hotel is gelegen in het populaire New Bagan. De Lodge is een prachtig recent geopend boutique hotel. De kamers en suites zijn luxe, elk met een eigen balkon met een mix van Birmese design en eigentijds inrichting.

v.a. 98,-

» Meer informatie

Boeken

The Hotel @ Tharabar Gate

The Hotel@Tharabar Gate ligt in Oud Bagan, omgeven door meer dan 4000 oude tempels en binnen 5 min. op lopen van de spectaculaire Ananda tempel, bekend als 'het sieraad van Bagan'.

v.a. 130,-

» Meer informatie

Boeken

Bagan Hotel River View

Bagan River View Hotel is gelegen op een prachtige locatie met een fantastisch uitzicht over de Ayeyarwaddy rivier in Oud Bagan, omringd door eeuwenoude tempels. De locatie is geweldig en het heeft een lekker zwembad. Kamers zijn eenvoudig, maar goed.

v.a. 72,-

» Meer informatie

Boeken