Luxe complete rondreizen


Wij hebben de mooiste reizen met de grootste zorg voor je samengesteld, vanaf 7 dagen.  Deze rondreizen zijn compleet, niet alleen met fantastische privé excursies, maar ook inclusief hotels, binnenlandse vluchten en veel maaltijden.

7 dgn Reis door Myanmar

YANGON – BAGAN - INLE LAKE - YANGON
In korte tijd de 3 hoogtepunten van het land: de hoofdstad, de majestueuze tempels van Bagan en het leven op het mystieke Inle Lake.

v.a. 968,-

» Meer informatie
Boeken

9 dgn Gouden Land

MANDALAY – PYIN OO LWIN (MAYMYO) - BAGAN – INLE LAKE - YANGON
Start in Mandalay, bezoek het voormalige Britse heuvelresort Maymyo, geniet van de hoogtepunten van Myanmar en het lokale leven in Yangon.

v.a. 1158,-

» Meer informatie
Boeken

11 dgn Koloniale reis

YANGON – BAGAN – POPA - MANDALAY – MAYMYO - INLE LAKE – KAKKU - YANGON
Naast de hoogtepunten van Myanmar, bezoek je het 'huis' van de geesten in Mt Popa en verken je stammen en de landelijke Shan State vanuit Inle Lake.

v.a. 1467,-

» Meer informatie
Boeken

12 dgn Highlights van Myanmar op andere wijze

YANGON – BAGAN – MANDALAY – INLE LAKE – YANGON
Je bezoekt de belangrijkste plaatsen van Myanmar, maar je neemt een ander pad dan de meeste mensen. Op deze manier verken je de rijke cultuur en tradities van prachtige lokale mensen, niet alleen tempels, maar ook het dagelijks leven.

v.a. 1641,-

» Meer informatie
Boeken

15 dgn Highlights van Myanmar op andere wijze (met strand)

YANGON – BAGAN – MANDALAY – INLE LAKE – NGAPALI BEACH- YANGON
Je bezoekt de belangrijkste plaatsen van Myanmar, maar dan net iets anders! Op deze manier verken je de rijke cultuur en tradities van de lokale mensen. 

v.a. 1994,-

» Meer informatie
Boeken