Activiteiten


BeenInAsia.com biedt dagtochten die je kunt vinden onder 'excursies'. In dit hoofdstuk zie je een overzicht van actieve excursies, die een geweldige aanvulling zijn op je reis of misschien wil je je iets in je programma veranderen om één van deze activiteiten te doen. Verder kun je veel informatie over Myanmar reizen vinden op onze website.

Luchtballon over Bagan (zonsopgang)

Je hebt nu de unieke kans om te genieten van een spectaculair uitzicht over het oude koninkrijk van Bagan in een luchtballon! De wereldberoemde archeologische site staat bekend om zijn prachtige zonsondergangen en zonsopgangen. Een ballonvaart geeft je de kans om Bagan te zien vanuit vogelperspectief.

Fiets fantastisch Bagan (halve dag - join-in)

Een geweldige manier om de vlakten van Bagan te verkennen is per fiets! Met perfect onderhouden mountainbikes rijd je op weggetjes, die slechts toegankelijk zijn voor fietsen en paarden. Je bezoekt een aantal van de meest beroemde monumenten zoals Shwesandaw, Ananda en Shwezigon en je ziet het lokale dorpsleven.

Fiets naar de U Bein Brug met zonsondergang (join-in)

Dit is een geweldige manier om al fietsend van het schilderachtige landschap en de ruïnes van Ava te genieten. Ongetwijfeld de beste plaats in Mandalay om op een boot te zitten, is op het Taungthaman meer, met de ondergaande zon achter de pittoreske U Bein brug, waar mensen in silhouet heen en weer wandelen.

Wandelen langs de rand van Inle meer (hele dag)

Je begint te wandelen bij Maing Thauk aan de oostelijke oever van het Inle Lake. De eerste 2 uur zijn zwaar, omdat de weg steil omhoog gaat - het tweede deel is een makkelijke wandeling door pittoreske dorpjes, bossen en langs groente- en fruitplantages. Tijdens de afdaling terug naar het meer heb je een panoramisch uitzicht over het Inle Lake.