Kom tot rust in de Malediven


Wie wil er niet in het paradijs zijn? Malediven is één van de weinige plaatsen waar foto's de waarheid niet kunnen onthullen - de waarheid is zelfs beter dan dat! Er zijn meer dan 1200 eilanden binnen 26 natuurlijke atollen; kristalhelder water, koraalriffen binnen handbereik, alle mogelijkheden om te gaan snorkelen of duiken met mantaroggen, dolfijnen en alle soorten felgekleurde rifvissen! De meeste resorts hebben strandvilla's en waterbungalows, dus een keuze voor ieders smaak en budget. Wij garanderen je dat je met een ontspannen gemoedstoestand naar huis zult terugkeren. Er is slechts één nadeel: hier gaat de tijd snel voorbij!
Je kunt tot rust komen op de Malediven voor een korte vakantie, of je kunt relaxen na een rondreis door Sri Lanka. Bekijk onze tours in Sri Lanka
De Malediven hebben een warm tropisch klimaat. Er zijn twee moessons, de zuidwestelijke van mei tot oktober en de noordoostelijke van november tot april. Over het algemeen brengt de zuidwestelijke meer wind en regen in juni en juli. De temperatuur daalt zelden onder 25°C.