Rondreis Laos

Laos is een vredig land, waar de meeste mannen een aantal jaren van hun leven monnik zijn geweest. Je ziet dan ook overal indrukwekkende tempels in Vientiane en Luang Prabang, waar de in het oranje geklede monnikken leven. Hierdoor voel je overal een serene rust, die je in de Westerse wereld niet meer kent.

Het land is ongeveer net zo groot als het Verenigd Koninkrijk en heeft maar 6,5 miljoen inwoners. Er is een overweldigende natuurlijke schoonheid met veel jungle, watervallen en de machtige Mekong rivier die het land doorkruist. Recentelijk wordt er eco-toerisme ontwikkeld, waardoor er fantastische mogelijkheden zijn voor de avontuurlijk toerist. BeenInAsia heeft leuke activiteiten te bieden en reizen met kinderen kan daarom ook erg spannend zijn!
 

Online reisadvies Laos

We hebben perfecte Laos reizen samengesteld, een combinatie van de Aziatische cultuur en spectaculaire natuur. Voorkeur voor een op maat gemaakte route? BeenInAsia stelt graag je ideale reis met je samen.

Kijk bij slapen en excursies voor meer inspiratie


 

Laos is een klein land. Er is genoeg te doen om en gevarieerd programma van twee weken samen te stellen, maar je kunt het ook heel goed combineren met Cambodja.
Neem een reisgids mee voor onderweg. Zo kun je details en achtergrond informatie ter plekke lezen. Vind hier de meest populaire reisgidsen over Laos.