Rondreis & excursies in Laos

Je reis in Laos is pas compleet als je stad, cultuur en natuur kunt beleven. Daarom biedt BeenInAsia een aantal rondreizen en excursies van een (halve) dag of meerdere dagen aan.
Liever een complete reis ? Dat kan. We hebben een aantal prachtige rondreizen samengesteld, maar wij kunnen ook een reis op maat voor je maken.

Hoe het werkt

Je boekt excursies rechtstreeks bij BeenInAsia.com tot 3 werkdagen van tevoren. Verzamel je keuzes in de boodschappenmand, vul de benodigde gegevens in en wij nemen contact met je op. De prijzen staan duidelijk aangegeven. Er wordt per volledige boeking éénmalig
€ 25,- administratiekosten in rekening gebracht. Als alle excursies beschikbaar zijn bij onze leverancier ontvang je een boekingsbevestiging met alle details. Betalingen kun je doen in EUR of USD op een bankrekening in Nederland. Na betaling ontvang je een voucher van BeenInAsia.com. De excursies worden uitgevoerd door Engelstalige gidsen met jarenlange ervaring (Duits, Frans, Spaans op verzoek tegen meerprijs). Daarnaast stellen wij hoge eisen aan veiligheid van vervoer.
 
Genoemde prijzen zijn per persoon, reizend met 2 personen of 3-5 personen. Reis je met meer ? Voor veel tours geldt een lagere prijs. Vraag ernaar ! Er is een kinderkorting bij 2 meereizende volwassenen.
Wil je meer weten over onze rondreizen?