Hotels Zuid Laos


Pakse en Champassak liggen niet heel ver van elkaar, beiden aan de Mekong River. Het vliegveld, waar veel mensen aankomen, is in Pakse. Als je Bolaven Plateau hebt gezien, dan is Champassak een mooie tussenstop verder op weg naar het zuiden. Done Daeng is een eiland in de Mekong en heeft een prachtige natuur.

Residence Sisouk

Pakse - Ideaal gelegen in het centrum van Pakse, verwelkomt hotel Sisouk Residence je het hele jaar lang met een warme, hartelijke en traditionele sfeer. Het hotel ligt aan de rivier Sedone, met een uniek uitzicht op de monding van de rivier in de Mekong.

v.a. 43,-

» Meer informatie

Boeken

Athena Hotel

Pakse - Athena hotel is een eenvoudig hotel met 21 ruime, mooi ingerichte kamers in het centrum van Pakse. Het hotel heeft een buitenzwembad, wat heerlijk is na een actieve dag. Het restaurant biedt authentieke Lao lekkernijen en gerechten met  Europese invloed.

v.a. 51,-

» Meer informatie

Boeken

The River Resort

Champasak - Het River Resort is een juweel aan de Mekong. Elk van de ruime kamers heeft een buitengewoon panoramisch  uitzicht over de Mekong rivier vanaf de slaapkamer en een breed Riverside terras, van waaruit je hoge bergen en zonsondergangen ziet.

v.a. 47,-

» Meer informatie

Boeken

La Folie Lodge

Done Daeng Island - La Folie Lodge ligt op een afgelegen strand, aan de oevers van de Mekong rivier in het zuiden van Laos, waar de uitzonderlijke natuurlijke schoonheid en ongerepte charme gecombineerd wordt met belangrijke cultuur.

v.a. 53,-

» Meer informatie

Boeken