Hotels Vientiane


De hoofdstad is klein en het aanbod van goede hotels is beperkt. Wij hebben de leukste uitgezocht, allen niet ver van het centrum.

Salana Boutique Hotel

Salana biedt geweldige accommodatie in de nabijheid van de Mekong en vele tempels, de toplocatie zorgt dat je een perfecte uitvalsbasis hebt om deze stad te verkennen.  Salana heeft een aangename Lao eigentijdse stijl en een uitstekend niveau van dienstverlening.

v.a. 88,-

» Meer informatie

Boeken

Dhavara Boutique Hotel

Een mix van Lao klassieke schoonheid en koloniale charme, gelegen in het hart van Vientiane. Dhavara Boutique hotel is gunstig gelegen in de populaire buurt 'Riverfront area'. Restaurants en coffeeshops liggen om de hoek.

v.a. 88,-

» Meer informatie

Boeken

Green Park Boutique hotel

Green Park Boutique hotel heeft een heerlijke Laotiaanse sfeer met de beste hedendaagse architectuur. Op loopafstand van de belangrijkste toeristische bezienswaardigheden, heeft dit hotel een uitstekende locatie. In het zwembad kun je de dag relaxed beëindigen.

v.a. 116,-

» Meer informatie

Boeken

Ansara Hotel

Ansara hotel is gelegen in een rustig straatje in het centrum van de historische hoofdstad en biedt toegang tot de populairste bezienswaardigheden en attracties van Vientiane op loopafstand. Alle kamers zijn smaakvol ingericht om de gasten maximaal te laten genieten.

v.a. 71,-

» Meer informatie

Boeken

Settha Palace

Settha Palace fungeert als bewijs van het lang verloren tijdperk van de klassieke elegantie, vriendelijke service en Franse koloniale charme. De kamers zijn ingericht in Frans koloniale stijl en er is een klassiek Europees fine-dining restaurant. Het hotel is centraal gelegen.

v.a. 157,-

» Meer informatie

Boeken