Hotels Vang Vieng


De Nam Song rivier is leidend in Vang Vieng. Daarom liggen de meeste geselecteerde hotels aan het water, om van het unieke uitzicht te kunnen genieten.

Riverside Boutique Resort

Gelegen aan de oevers van de Nam Song rivier, is het Riverside Boutique Resort een luxe hotel gelegen in een tropische tuin en met een heerlijk zwembad. De kamers, restaurant en de bar bieden een prachtig uitzicht over de kalkstenen bergen van Vang Vieng.

v.a. 51,-

» Meer informatie

Boeken

Ban Sabai Bungalow

De eenvoudige rustieke bungalows van Ban Sabai zijn gebouwd op palen en met natuurlijke materialen. Kronkelende paadjes leiden naar de rivier. Elke bungalow heeft een veranda met uitzicht op de rivier,  een ideale plek om te ontspannen.

v.a. 31,-

» Meer informatie

Boeken

Vieng Tara Villa

Vieng Tara Villa ligt op een prachtige plek, een beetje verder weg van het centrum te midden van de rijstvelden. De villa's zijn de mooiste kamers, met uitzicht op de rijstvelden.

v.a. 59,-

» Meer informatie

Boeken

Villa Vang Vieng Riverside

Vang Vieng Riverside is omgeven door een prachtig landschap. Alle bungalows zijn in Laos stijl en uitgerust met moderne gemakken voor een comfortabel verblijf. De Riverside rooms zijn zeer aan te bevelen vanwege een prachtig uitzicht op de bergen!

v.a. 34,-

» Meer informatie

Boeken