Hotels Luang Prabang


In het centrum heb je veel leuke hotels, vaak met uitzicht op één van de twee rivieren en op loopafstand van de meeste bezienswaardigheden. Veel nieuwe hotels liggen net iets verder, maar hebben meestal een fiets ter beschikking. 

The Belle Rive Boutique Hotel

Het Belle Rive Boutique Hotel is gunstig gelegen in het hart van het schiereiland van Luang Prabang en aan de dijk van de Mekong rivier, op loopafstand van alle bekende kloosters en bezienswaardigheden.

v.a. 89,-

» Meer informatie

Boeken

Villa Nagara

Of je nu op zoek bent naar de charmes van de oosterse cultuur of gewoon een unieke locatie voor ontspanning, Villa Nagara bezorgt je een ervaring van rust en verfijning en met een spectaculair uitzicht op rivier Nam Khan rivier.

v.a. 43,-

» Meer informatie

Boeken

Mekong Riverview

Dit mooie boutique hotel met persoonlijke service heeft een prachtige locatie op het puntje van het schiereiland, waar de grote Mekong rivier en de Nam Khan rivier samen komen. Mekong Riverview is al jaren de nummer 1 op Tripadvisor, wat ze  zeker verdienen!

v.a. 136,-

» Meer informatie

Boeken

Hotel de la Paix

Hotel de la Paix Luang Prabang is een zeldzame ervaring, een eeuw-oud Franse fort en Werelderfgoed wonder, een koloniaal ogenblik bewaard gebleven in steen en bekroond met eigentijds design, gelegen op slechts vijf min. van het hart van de oude binnenstad.

v.a. 240,-

» Meer informatie

Boeken

Le Sen Boutique Hotel

Le Sen Boutique hotel ligt aan de rand van de stad, op slechts 10 min. lopen van de belangrijkste toeristische trekpleisters. Het hotel heeft een zwembad en biedt alles wat je nodig hebt voor een goede nachtrust, het is gelegen in een rustige buurt.

v.a. 51,-

» Meer informatie

Boeken

Victoria Xiengthong Palace

Luang Prabang - Het was de woning van de laatste Koning van Laos. Nu is Xiengthong Palace is een uniek hotel, gelegen naast het meest vereerde boeddhistische klooster en de koninklijke tempel Wat Xiengthong en met uitzicht op de grote Mekong rivier.

v.a. 145,-

» Meer informatie

Boeken

Satri House Secret Retreats

Gelegen in het hart van de stad, werd Satri House gebouwd  als de residentie van Prins Soupha-nouvong, uitgebreid met zes andere koloniale gebouwen. De kamers zijn ingericht met karakter, er is een mooi zwembad in de weelderige tuin.

v.a. 126,-

» Meer informatie

Boeken

Kiridara Hotel

Dit prachtige hotel is gelegen op een heuvel en omgeven door inheemse teak bossen en biedt een panoramisch uitzicht op de berg Phou Si, zelfs vanuit het zwembad. De kamers zijn zo ruim, dat extra bedden makkelijk kunnen worden toegevoegd.

v.a. 75,-

» Meer informatie

Boeken

3 Nagas

De 3 Nagas is een charmant boutique hotel, gelegen in de oude wijk met een breed scala aan lokale winkels, kleine cafes en restaurants en op slechts een korte loopafstand van de belangrijkste toeristische attracties en op de weg van de aalmoezen processie.

v.a. 128,-

» Meer informatie

Boeken

The Luang Say Residence

Luang Say Residence is gelegen aan de rand van Luang Prabang, binnen handbereik van de belangrijkste bezienswaardigheden, met gratis shuttles en fietsen. Prachtige villa's met elegant klassieke uitstraling zijn verspreid over een grote, weelderige tuin.

v.a. 157,-

» Meer informatie

Boeken