Reizen naar Indonesië


Indonesië is fantastisch! Met een variatie aan cultuur en natuur, verspreid over 17.000 eilanden, biedt Indonesië een eindeloze lijst met wonderen die je kunt ontdekken, en je vindt er ieder avontuur wat je maar zoekt. Van oude geloofsovertuigingen en een traditionele manier van leven, uitdagingen van extreme sporten, hemelse authentieke gerechten op smaak gebracht met diverse kruiden tot moderne luxe en de nieuwste technologie, Indonesië heeft het allemaal! Bovendien zorgen de vriendelijke gebaren van de lokale bevolking ervoor dat je een geweldige tijd hebt en je je welkom voelt, waar je ook bent.

Naast heel veel kleine eilanden, bestaat het land uit 5 grote eilanden en het alom bekende Bali en is het een hele uitdaging om alleen al deze eilanden te verkennen. Bovendien zijn nog veel aanbieders in het land nog niet online en dit vereist een A-tot-Z-plan. Het is logisch om enige assistentie te verlenen opdat je maximaal kunt genieten van het beste dat het land te bieden heeft. BeenInAsia geeft je graag de informatie die je nodig hebt om door Indonsië te reizen. Ook als je naar Indonesië wilt reizen met kinderen/familie zijn we je graag van dienst.


Kijk bij hotels en tours voor meer inspiratie


 

Neem een reisgids mee voor onderweg en om goed voorbereid op pad te gaan. Vind hier de meest populaire reisgidsen over Indonesië.